FA & Capital One Cup

L

Löwe

Гостин
Па и не е лоша титулава како за мало клупче без амбиции.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ми беше повеќе мило што Челзи освои, ради Жиру а и заради Мурињо и нашиот рекорд.

Ако беше обратна ситуацијата со позциите на табелата и ФА куп трофејот, мислењата на фановите на Челзи и Јунајтед тука исто ќе беа обратни, секој си гледа нешто позитивно да извлече кај својот тим, Јунајтед се во топ4, Челзи имаат трофеј, ние лани бевме во истата ситуација како Челзи, не се сеќавам како реагираат тогаш фановите на губитникот, додуша они беа шамипиони во лигата, не беше скроз исто како оваа година.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
пошо ако тепаше јунајтед, немаше ставро да масира за како изиграл бакајоко и дали дринквотер ја напрајл разликата. изгубивте, eats some salt

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Многу фрустрации кај Челзијашиве бе.
Да беше обратна ситуацијата не верувам дека некој од кај нас би скокал толку многу како Kostic погоре. Мислам богдачува.
Добро, он е посебен случај :D

Него, останува уште Ливерпул да освои ЛШ и Јунајтед ќе ја има перфектната сезона :cool:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Многу фрустрации кај Челзијашиве бе.
Да беше обратна ситуацијата не верувам дека некој од кај нас би скокал толку многу како Kostic погоре. Мислам богдачува.
Ќе го памтат Тери уште 100 години, никогаш нема да им помине тоа, па уште 5 пати нека не тепаат во финале на ФА Куп ако треба. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.593
Да сум на твое место не би зборувал за успех сезонава, завршивте 2ри со 15 бода зад Сити, Куп изгубивте , никаков успех немате оваа сезона. Сте фатиле ЛШ место, голем стап, ќе ви дојде Севиља тип на екипа ќе ве ишљака, боље не скокајте, имате полоша сезона пд Челси, кој пак исто така имаше лоша сезона. Така да chill малце.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ние не се ку*чиме дека имаме успешна сезона, вие паѓате во несвест овде со освоен ФА Куп, а притоа како бранител на титула во ПЛ сте надвор од топ 4 .

Ми викаш завршивме 2ри со 15 бода зад Сити, а вие завршивте 5ти со 30 бода зад Сити и цели 11 бода зад Јунајтед. А пази, лани бевте шампиони. И сега сте освоиле ФА Куп и сакаш да ми кажиш дека тоа е успех? Пак поуспешна од Јунајтед имале затоа што освоиле факинг ФА Куп, а сте надвор од топ 4...затоа што нели ФА Куп била титула. Лани се исмејувавте истите со Мурињо кога кажуваше дека освоил 3 титули (ЛЕ, Лига Куп и Комјунити Шилд) затоа што бевте шампиони во ПЛ, ама сега кога не сте во таква позиција и трофеј во ФА Куп е титула.

Па и Виган пред некоја сезона испадна од ПЛ, а освои ФА Куп, додека вие бевте 3ти. Сакаш да кажеш дека Виган имаше поуспешна сезона од вас затоа што освоиле ФА куп така?

Викаш играње ЛШ голем стап:pos::pos:Гарантирам дека 90% од ваша фан база би замениле настап во ЛШ за трофеј во ФА Куп.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Ние не се ку*чиме дека имаме успешна сезона, вие паѓате во несвест овде со освоен ФА Куп, а притоа како бранител на титула во ПЛ сте надвор од топ 4 .

Ми викаш завршивме 2ри со 15 бода зад Сити, а вие завршивте 5ти со 30 бода зад Сити и цели 11 бода зад Јунајтед. А пази, лани бевте шампиони. И сега сте освоиле ФА Куп и сакаш да ми кажиш дека тоа е успех? Пак поуспешна од Јунајтед имале затоа што освоиле факинг ФА Куп, а сте надвор од топ 4...затоа што нели ФА Куп била титула. Лани се исмејувавте истите со Мурињо кога кажуваше дека освоил 3 титули (ЛЕ, Лига Куп и Комјунити Шилд) затоа што бевте шампиони во ПЛ, ама сега кога не сте во таква позиција и трофеј во ФА Куп е титула.

Па и Виган пред некоја сезона испадна од ПЛ, а освои ФА Куп, додека вие бевте 3ти. Сакаш да кажеш дека Виган имаше поуспешна сезона од вас затоа што освоиле ФА куп така?

Викаш играње ЛШ голем стап:pos::pos:Гарантирам дека 90% од ваша фан база би замениле настап во ЛШ за трофеј во ФА Куп.
Да, би прифатиле, али за вас зборам, штоако сте се пласирале кога пак ќе испадмете од Севиља или некое бош клупче.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.593
Да, би прифатиле, али за вас зборам, штоако сте се пласирале кога пак ќе испадмете од Севиља или некое бош клупче.

Јебига, подобро да испадниме од некои такви него да се мамиме против Астана, Розенборг и други сличен ранг клубови.

Инаку за во ЛШ ве чекаме вас да ни се падните за да поминиме понатаму, не ни е интересно против слаби клубови. Имаме добро искуство против вас во ЛШ. Едно од пред 10 години, а друго од пред 7 години.

Ама да почекаме прво да се пласирате :icon_lol:

L

Löwe

Гостин
Пак ќе речам, за клубче без амбиции ова е сериозен успех. Сепак, штета за големиот клуб со амбиции и со потрошени амбициозни 1000000000000 евра за трансфери - Ова е срам!!!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
пошо ако тепаше јунајтед, немаше ставро да масира за како изиграл бакајоко и дали дринквотер ја напрајл разликата. изгубивте, eats some salt
Сета среќа вие сте супер со алиби од пред две недели за евентуален пораз. Бетер од него сте на моменти.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Факт е дека двата клуба имаа мизерни сезони. Со ова Челзи што освои ФА, само се изедначи со Јунајтед околу мизерноста. Доколку не освоеја ни тоа ќе беа тешка мизерија, вака ќе се тешат со купот како Јунајтед со пласманот во ЛШ. Али јас кога би бирал 100 од 100 би одбрал ЛШ него ли ФА куп, па наредна сезона да гледам ЛЕ.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Океј купов е небитен и ја мислам не ни требаше да се игра ова финале пошто купов е на рамниште као сокол турнирче Можете до утре да серете али ние ќе го паркираме трофејот во витрините.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Sekako e nebiten kupov posto Junajted osvoi PL i ke igra finale LS, pa taka zadnjive dva meseca se posvetia na toa, a ne nebitniov FA cup.:pos:

Lani skokaa za osvoenta LE do plafon protiv Rostov, Celta Vigo B i Ajax Under 19, sea kako im bilo mnogu vazno sto nema da igraat protiv Astana, a klubot im tone ko Titanik od koga se penzionira Aleks Viski Ferguson.:pos:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Toa e toa, neka trpat.[DOUBLEPOST=1526777164][/DOUBLEPOST]

top 4 za plasman zaliga na shampioni,shamponi.. abeee uzhivajjj....i kje dojde Montela i kje te istrese ko partal na sred Old trafford vo 1/8 finale i kje ti se smee cel svet.

Klavaj go vo vitrini.[DOUBLEPOST=1526777315][/DOUBLEPOST]
Sho da se javi, place doma ko p#%ka nekoja.[DOUBLEPOST=1526778872][/DOUBLEPOST]@Ставрогин

Screenshot_20180520-031246.png

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честитки до фановите на Челзи, заслужено

Kajgana Shop