Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
За цртите на нејзиното лице, дека и одговараат на салото
giphy.gif

У реду е, не се согласуваме продужи си со животот, ми се допаѓа замислата (не е победничка ниту пак топ 10 ама не е ни ужасна) а не ми се допаѓа изведбата и крај. Тебе не ти се допадна ни тоа ни тоа и у реду е
Не ми се допаѓа што за идиоти трошат пари од данокот што јас го плаќам, ако јас се прашувам не треба да имаме кандидат на овој циркус.

Ко за луѓе што секоја година престануваат да гледаат Евровизија и викате дека е најлошо шоу во Европа многу сте потресени годинава од победникот!

Туку многу сум тажен за Бугарија, искрено очекував да е во топ 3 јер одлични беа, девојката не престанува да ме ежи на крајот со 15 секундното викање, пре ја ка.

Се уверив, и со 10 пати преслушување и гледање на настапот вчера.. Имале добра замисла ама лоша изведба :D[DOUBLEPOST=1526168539][/DOUBLEPOST]
Драг мој, толку си неписмен што не знаеш каде се користи запирка каде точка. Ова не е навреда верувај ми, ова е констатација. Сигурно си постар од мене но стварно е жално помал да ти соли памет за култура било каде, ако го кажуваш на интернет ќе го кажеш и во јавност (ако не си кукавица). Поздрав од мене :)
тапрекукур ако некој патетик што се потресuе за коментарi на интернет мисlи дека ја сум nepисмен зашто на ФОRУМ сум пиshуел ко што сум пишуel у пост наменет за една одвратна мрсна иzrаелска каца.
не замаrај и не си зиmај при сrце коментари на интернет за некоја рандом свиnjа од израел која за 2-3 меsеци ќе забоrавиме и дека постои и егзистира у миzерниов свет и вреdностите што sе fорсираат у истиот ... у пакет со овие твоиве, зеmал аnализира граматика на форум и inтернет, бреј колку ова изглеа тажно и патетично вака од страна, срам ме фаtи.
skiнiseскурca

Гласовите од првото полуфинале: Еве како Македонија гласаше преку телевоутинг и жири, и кои ни дадоа поени (24 вкупно)!
12.JPG[DOUBLEPOST=1526169136][/DOUBLEPOST]
Гласовите од првото полуфинале: Еве како Македонија гласаше преку телевоутинг и жири, и кои ни дадоа поени (24 вкупно)!
12.JPG
44.JPG

Јас мислам дека цртите и одговараат со големината, џабе и да ослаби. Имаш дебели со фина енергија, оваа ја нема.

Мене Србија ми беше ок. Не за победа, али добра песничка, интересен спој. Машкото ми има многу кјут глас. :D

Ко за луѓе што секоја година престануваат да гледаат Евровизија и викате дека е најлошо шоу во Европа многу сте потресени годинава од победникот!
За вакви спинови треба да се банира.
Го вртиш муабетот и половично си измислуваш „факти“.
Убаво и јасно ти кажа Кеплер дека не треба да се кандидираме, никој не прочитав да спомне дека ова му е задња Евровизија што ја гледа.
Ај најди некој шо рекол дека му е задња и пак коментирал тука.
Во спротивно, самоизбриши се.
Единствено што можеби некои грешат е кога викаат дека „сега“ или само „последниве неколку години“ победуваат „различни“ луѓе. Тоа се случува одамна, ама не баш секоја година.

Туку многу сум тажен за Бугарија, искрено очекував да е во топ 3 јер одлични беа, девојката не престанува да ме ежи на крајот со 15 секундното викање, пре ја ка.

И мене доста ми се допадна Бугарија годинава, ама мислам дека тоа крајот е или pre-recorded, или го пее back vocal.

Види околу 20та секунда - истиот глас и вик, ама типката не пее. Жана има прејак вокал, тоа не го спорам секако, ама тоа на крај е само ради wow ефект, не го пее таа.

И мене доста ми се допадна Бугарија годинава, ама мислам дека тоа крајот е или pre-recorded, или го пее back vocal.

Види околу 20та секунда - истиот глас и вик, ама типката не пее. Жана има прејак вокал, тоа не го спорам секако, ама тоа на крај е само ради wow ефект, не го пее таа.
Ајдеее.... Некако многу ми е глупо да отвара само уста, ептен некако реално ми изгледаше на крајот.. Шознам, може сум грешка. Ако е плејбек мех, ипак супер е песната

Не е плејбек, бек вокал е. Не е дозволен плејбек на Евровизија, освен за бишето што победи, тоа кргррркгррргггхгх на почетокот е pre-recorded ама нешто као демек диџеј изиграва со дебелите прстиња на тоа тастатурата.

Македонија била претпоследна (18-та) во првото полуфинале, повеќе поени имаме само од Исланд. o_O
Прегледај го приврзокот 190586
Секогаш такви сме ние не си гледаме во нашиот двор сите останати ги критикуваме позитивно или негативно..
Ја би се навратил на бламот наш што се случи, ужасните вокални способности, кој што покрај лошиот настап барем тие да беа во ред....

Исти курац е и таа од Кипар, не им ја сфаќам психологијата на Калимеровци, цел живот отселени од таму, ништо не добиле од Албанија и уште ја сонуваат таа голема Албанија. Ок глас и изведба имаше, али во паметот сите се како еден програмер да ги кодирал.
Прегледај го приврзокот 190588
Оваа го има опипано дното иначе, зашто на старт од музичка кариера лажела за потеклото, викала дека е бразилка, дека има мексиканско потекло и што уште не, дека татко и е од атина, мајка и од друго грчко место, на крај да ја пробијат дека е родена у албанија и ко мала преселена у една од омилените дестинации на фиромциве, калитеа. И сама има признаено дека тоа го праела за да ја прифатат у грција, а и увек тврдела дека е гркинка, дека све и дала таа земја едукација, живот бла блаа блаа.
Иначе има пар добри хитови за грчки пазар, ок е, catchy песни праи, и оваа и е добра, изглеа има тим позади неа па добро ја возат сеа за сеа.

нула од големоалбанка ти е оваа иначе, тоа ми е поентата, не е ни омилена многу кај нив зашо очигледно е дека се срамела од своето потекло со години дур била на почетокот од музичката кариера у грчка. И за ова од сликава го јадеше у грција па глумеше лудило музиката не спаја блаа блаа блаа, тоа е поентата на евровизија блаа блаа блаа курсетресеуладнавода, не девојко не е тоа поентата на евровизија, поентата е да се промовираат пар искривени вредности и као уредуе све е ок тоа, затоа најпаметно е свињава да тепа со нејзиното грдо феминистичко песниче. Ипак у metoo ера живееме, сеа тоа е актуелно, пред некоја година забраден травестит, наредна ќе видиме, тоа што е тренди, тоа и ќе тепа. Тие оскари вака исполитизираа, за евровизија се фаќаме ...

све е отидено у курац.

Оваа го има опипано дното иначе, зашто на старт од музичка кариера лажела за потеклото, викала дека е бразилка, дека има мексиканско потекло и што уште не, дека татко и е од атина, мајка и од друго грчко место, на крај да ја пробијат дека е родена у албанија и ко мала преселена у една од омилените дестинации на фиромциве, калитеа. И сама има признаено дека тоа го праела за да ја прифатат у грција, а и увек тврдела дека е гркинка, дека све и дала таа земја едукација, живот бла блаа блаа.
Иначе има пар добри хитови за грчки пазар, ок е, catchy песни праи, и оваа и е добра, изглеа има тим позади неа па добро ја возат сеа за сеа.

нула од големоалбанка ти е оваа иначе, тоа ми е поентата, не е ни омилена многу кај нив зашо очигледно е дека се срамела од своето потекло со години дур била на почетокот од музичката кариера у грчка. И за ова од сликава го јадеше у грција па глумеше лудило музиката не спаја блаа блаа блаа, тоа е поентата на евровизија блаа блаа блаа курсетресеуладнавода, не девојко не е тоа поентата на евровизија, поентата е да се промовираат пар искривени вредности и као уредуе све е ок тоа, затоа најпаметно е свињава да тепа со нејзиното грдо феминистичко песниче. Ипак у metoo ера живееме, сеа тоа е актуелно, пред некоја година забраден травестит, наредна ќе видиме, тоа што е тренди, тоа и ќе тепа. Тие оскари вака исполитизираа, за евровизија се фаќаме ...

све е отидено у курац.
Оф-топик :
Се мисли на Калитеа, една од најголемите грчки општини, близу Атина. Не е она мало туристичко место на Халкидики на кое мислиш (омилено на фиромците). :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Оф-топик :
Се мисли на Калитеа, една од најголемите грчки општини, близу Атина. Не е она мало туристичко место на Халкидики на кое мислиш (омилено на фиромците). :)
брееј, 200 калитеи имаат, не сум знаел ова, знам дека доста албанци има на крациве мислев и оваа се упецала таму. Сеедно уствари, шо викаш офтопик муабет, друга ми беше поентата, за срамот што ја јадел дека е од албанија : )))

Догодина очекувам САД, Бразил и Кина да настапуваат на циркусот наречен ЕВРОвизија. И да, донекаде сум горд што живеам на Балканот, барем имаме добар вкус и знаеме што треба да се мрази.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom