Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
pa za inter be ne se iznervirav vecerva, ama ova kacestava kungfupanda, pa daj be umri be svinjo edna odvratna, ti ebam toa kacata mrsna. Posle hitler vakov hitler onakov, ti ebam evreite ti ebam, slika i prilika e mrsnava za niv ko zemja.
Potfrli evropa ko kontinent : ))))), amerika stanavme spored iq-to, ako vise generalizirame.

Македонија била претпоследна (18-та) во првото полуфинале, повеќе поени имаме само од Исланд. o_O
22.JPG

Па најреално изгледа нејзиниот коментар се гледаме во Ерусалим догодина, тоа е доста интересна тема...
Инаку до сега најмизерна победничка песна била таа на Азербејџан, добри според мене има доста...
Грција ич не му даде на Израел... 12 на Кипар све кул..
Црна Гора 12 на Србија сите уаа...
Нашето ценето жири колку на кого даде оти само го видов 1цот за Израел и 12 за Естонија?

Not your toy stupid goy :pov:

Samo se nadevam deka ova beshe politicka pobeda bidejki ne sakam da veruvam deka nekoj so zdrav razum glasashe za svinjava so UZASNA pesna :гомце:

Нормално дека беше политичка/пропагандна победа. И овие нашите во ваква "феминистичка" година растресоа голи газови, не е ни чудно шо завршивме последни. :pos::pos::pos:

aiEJH.gif

Знаев дека Израел ќе победи и пресреќен сум! Плус добив ливче, win win ми е! Туку ај сфаќам да не ви се свиѓа песната ама да користите навреди само ради тоа шо победи Израел а не Кипар и секси девојката е малку идиотски. Да победеше Кипар ќе бев разочаран ама никогаш не би навредувал некого за такви работи. Страшни сте некои од вас. :)

Знаев дека Израел ќе победи и пресреќен сум! Плус добив ливче, win win ми е! Туку ај сфаќам да не ви се свиѓа песната ама да користите навреди само ради тоа шо победи Израел а не Кипар и секси девојката е малку идиотски. Да победеше Кипар ќе бев разочаран ама никогаш не би навредувал некого за такви работи. Страшни сте некои од вас. :)

Дали ти се увери со табелава погоре дека нашите стварно годинава имаа еден од полошите, ако не и најлош настап во историјата на евросонгов?

за страмота стварно, како може некој на рандом форум у македонија и тоа да пишува такви работи за една мрстна лојна прса ко оваа од израел, па да му се сневиди невоспитање значи, па ова е интернет, дајте малце култура покажете што е ова, идете таму на ... а да, на ебаниот интернеееет, и тролајте хејтате и праете што сакате ебате. уреду е, шо очекуеш да пишуе некој за оваа од израел а да не ја сака песната ? За цртите на нејзиното лице, дека и одговараат на салото па може ради тоа тепала.

погрда беше од смртта у пакет со песната, настапот и беше ретардиран ( не дека оваа од кипар па е нешто ваув убава, нема везе тоа ), и по незнам кој пат други фактори донесоа победа, не дека песната е стварно за број 1 од систе остали. Не ми е јасно србите како успеаа тука да победат, али па стварно они имаа у пичку материну јака песна, плус и лезбејка пееше до душа, што им беше дополнителен win.

тррт пуф трт трррт тррррррррт, формула за победничка песна на евровизија.
добра песна и нормален човек навревојатно не смее да победи на евровизија,не ми се веруе дека свињава победи:pov:

Дали ти се увери со табелава погоре дека нашите стварно годинава имаа еден од полошите, ако не и најлош настап во историјата на евросонгов?
Се уверив, и со 10 пати преслушување и гледање на настапот вчера.. Имале добра замисла ама лоша изведба :D[DOUBLEPOST=1526168539][/DOUBLEPOST]
за страмота стварно, како може некој на рандом форум у македонија и тоа да пишува такви работи за една мрстна лојна прса ко оваа од израел, па да му се сневиди невоспитање значи, па ова е интернет, дајте малце култура покажете што е ова, идете таму на ... а да, на ебаниот интернеееет, и тролајте хејтате и праете што сакате ебате. уреду е, шо очекуеш да пишуе некој за оваа од израел а да не ја сака песната ? За цртите на нејзиното лице, дека и одговараат на салото па може ради тоа тепала.

погрда беше од смртта у пакет со песната, настапот и беше ретардиран ( не дека оваа од кипар па е нешто ваув убава, нема везе тоа ), и по незнам кој пат други фактори донесоа победа, не дека песната е стварно за број 1 од систе остали. Не ми е јасно србите како успеаа тука да победат, али па стварно они имаа у пичку материну јака песна, плус и лезбејка пееше до душа, што им беше дополнителен win.
Драг мој, толку си неписмен што не знаеш каде се користи запирка каде точка. Ова не е навреда верувај ми, ова е констатација. Сигурно си постар од мене но стварно е жално помал да ти соли памет за култура било каде, ако го кажуваш на интернет ќе го кажеш и во јавност (ако не си кукавица). Поздрав од мене :)

Се уверив, и со 10 пати преслушување и гледање на настапот вчера.. Имале добра замисла ама лоша изведба :D
За во некоја биртија ако пееле можеби и ќе им била добра замислата.

За во некоја биртија ако пееле можеби и ќе им била добра замислата.
У реду е, не се согласуваме продужи си со животот, ми се допаѓа замислата (не е победничка ниту пак топ 10 ама не е ни ужасна) а не ми се допаѓа изведбата и крај. Тебе не ти се допадна ни тоа ни тоа и у реду е

Исти курац е и таа од Кипар, не им ја сфаќам психологијата на Калимеровци, цел живот отселени од таму, ништо не добиле од Албанија и уште ја сонуваат таа голема Албанија. Ок глас и изведба имаше, али во паметот сите се како еден програмер да ги кодирал.
Orel.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom