Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си прв пат на тестови од прилика 1900 ќе те фати.колку треба да уплатам за да полагам тестови?
Шкорпион ес. Ако прашуваш за во Скопје, имам родинина иструктор можам да ти го препорачам доколку се одлучиш.Препорака за некоја добра автошкола ?
mislam deka 6 meseci ti vazi lekarskotot a ti koga sakas mozas da polagas gradska vo zavisnost od vreme i finansi samo dokolku pominat 6 meseci ke mora odnovo da vadis lekarsko. imav kolega cij sin trebase da polaga poligon i gradska ama zamina za stranstvo i koga si dojde posle izvesno vreme izvadi novo lekarsko i si prodolzi tamu kaj sto zastana.Да прашам нешто.
Тестови полагав средината на ноември. Ги положив нив и полигон од прва, али градска 3пати ме паднаа. Е сега овој период ми е полн со матури, славење, другарска и сакам да помини се па рает да се пријавам за четврт пат да полагам. Дали знаете колку трајност имаат тестовите и полигонот од полагањето, 1 години или 6 месеци? Кој и да прашам велат 1 година дека е, али не знам ете во последно страв ме фаќа, да не ми пропадни се па така да си останам. Ако е една година супер, имам фора до ноември иако нормално нема да чекам дотогаш, ќе гледам во најбрз можен рок да се пријавам.
Иначе тука во Битола лом не прават, ако не си со врски среќа е на трет пат да поминеш, скоро сите на четврт пат ги пуштаат. Изгор е.![]()
mislam deka 6 meseci ti vazi lekarskotot a ti koga sakas mozas da polagas gradska vo zavisnost od vreme i finansi samo dokolku pominat 6 meseci ke mora odnovo da vadis lekarsko. imav kolega cij sin trebase da polaga poligon i gradska ama zamina za stranstvo i koga si dojde posle izvesno vreme izvadi novo lekarsko i si prodolzi tamu kaj sto zastana.
No najsigurno e da si prasas vo avtoskolata kaj sto polagas za najsigurni informaci.
1 година важат тестовите. Јас во јануари полагав тестови, крај на октомври градска, значи година е, не 6 месеци.Дали знаете колку трајност имаат тестовите и полигонот од полагањето, 1 години или 6 месеци?
mislam deka 6 meseci ti vazi lekarskotot a ti koga sakas mozas da polagas gradska vo zavisnost od vreme i finansi samo dokolku pominat 6 meseci ke mora odnovo da vadis lekarsko.
Лекарското важи 18 месеци, не 6, во тоа 100% сум сигурен, ама лекарското нема врска со полагањата, што значи ако ти пропадне лекарското пред да положиш градска, само вадиш ново лекарско, не ти пропаѓаат тестовите и полигонот.Лекарското трае 18 месеци мислам. Или 1 година еве, ама 6 месеци нема шанса, одамна ќе ми беше истечено ако беше 6 мес.![]()
Ти пропаѓаат,ја го јадев така.1 година важат тестовите. Јас во јануари полагав тестови, крај на октомври градска, значи година е, не 6 месеци.
Лекарското важи 18 месеци, не 6, во тоа 100% сум сигурен, ама лекарското нема врска со полагањата, што значи ако ти пропадне лекарското пред да положиш градска, само вадиш ново лекарско, не ти пропаѓаат тестовите и полигонот.
Ама ако помине година ти пропаѓаат. Ако не помине година, а ти истекло лекарското - не.Ти пропаѓаат,ја го јадев така.
Тестови и полигон имаат важност година дена,лекарско 18 месеца,а часови и прва помош цел живот
Да прашам нешто.
Тестови полагав средината на ноември. Ги положив нив и полигон од прва, али градска 3пати ме паднаа. Е сега овој период ми е полн со матури, славење, другарска и сакам да помини се па рает да се пријавам за четврт пат да полагам. Дали знаете колку трајност имаат тестовите и полигонот од полагањето, 1 години или 6 месеци? Кој и да прашам велат 1 година дека е, али не знам ете во последно страв ме фаќа, да не ми пропадни се па така да си останам. Ако е една година супер, имам фора до ноември иако нормално нема да чекам дотогаш, ќе гледам во најбрз можен рок да се пријавам.
Иначе тука во Битола лом не прават, ако не си со врски среќа е на трет пат да поминеш, скоро сите на четврт пат ги пуштаат. Изгор е.![]()