Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.bbc.co.uk/programmes/w3cswgv9#play
Дечки песната од 02:35 некаде почнува,ама понатака ми е тешко да разберам,пошо нашиот коњ(премиер) дава интервју.
Македонска народна песна,иде нешто маце,маки,маски непто така се повторува не можам да
разберам....
Кој погоди има пиво од мене!

Хехе ова од Редит? И јас дојдов тука да го прашам ова. Се надевам ќе има некој одговор, коњот навистина отежнува да се препознае песната.

Може помош вака нешто оди песната:
...„Се што сакам си ти до тебе сум јас
твојта љубов ме води ко ангелски глас...“

Барам песна подолго време ,песната е во рок верзија само гитари балада,Ја пуштат на пулс радио секоја вечер околу 9 часот . Во песната се пее на српски и англиски,рефренот иде вака Није време за нас, we are both to lose.......................bluz. Некој да ја знае?

Повели, сигурно е ова.

Барам една од Yellow Claw, има доста бас у стил на тутурутка и свирка.
Ако у опште е и од Yellow Claw o_O:D[DOUBLEPOST=1526869047][/DOUBLEPOST]И онаа со рекламата за King сладоледот. I wanna hold you in my hands. Да Така е насловот, ја побарав на YouTube, али је*и га, не ми ја даде таа туку некоја од 80 - те години. И не ја најдов...

Има една песна која веќе подолго време ја барам, ја даваат на ЕХФ Финал 4 турнитите:
https://www.ehftv.com/int/video/3rd-place-match-paris-saint-germain-handball-hc-vardar/1224546

Почнува од 52:48
Песната е...

"Sweet Dreams (Are Made of This)" на Eurythmics. [emoji445]

Ова на видеото е некој ремикс (обработка) на истата.

Прочепкај на YouTube, и ако се работи за регуларно издадена песна - ќе ја најдеш.
Барај ја како: remix, mix, edit, cover version...

Барам една песна цело време ја вртат на Антенна 5 и никако да слушнам како се вика.
Има делови од песната што ги знам и одат вака...
Јас би се будел само за тебе .... да беше разумот душа .... дали си негова итн.

Ако некој знае нека сподели.
Фала

Песната е...

"Sweet Dreams (Are Made of This)" на Eurythmics. [emoji445]

Ова на видеото е некој ремикс (обработка) на истата.

Прочепкај на YouTube, и ако се работи за регуларно издадена песна - ќе ја најдеш.
Барај ја како: remix, mix, edit, cover version...

Во право си, некој ремикс од таа ќе да е, ама има 1000 ремикси на таа песна, не можам да ја најдам...

Вакаааа има една песна ја слушав на 103-ка,нешо као хаус транс е,и има еден дечко стенка цело време,нешо као уууу јеаа,уууу,јеаа и после вика baby turn the lights down,и пак стенка.Ако некој ја знае нека праќа,ја утепав барајќи.
Песната шо ја бараш е
Drops-Belladona
То е уствари порнич преточен во уметност,песна.

Неможам да најдам една песна многу е стара ја слушнав на Антена пред некој ден...
Вокал хаус, ја пее женско, а текстот оди вака нешто:

Na na na na na na nanana na.. such a beautiful thing, such a beautiful thing..

Барем така ми звучеше (може и не е beautiful thing) :D
И не, не е Andain - Beautiful thing

Неможам да најдам една песна многу е стара ја слушнав на Антена пред некој ден...
Вокал хаус, ја пее женско, а текстот оди вака нешто:

Na na na na na na nanana na.. such a beautiful thing, such a beautiful thing..

Барем така ми звучеше (може и не е beautiful thing) :D
И не, не е Andain - Beautiful thing
Anne Marie - 2002 пробај да не е.[DOUBLEPOST=1529589471][/DOUBLEPOST]Симнете си Shazam, и одма чим ја чуете саканата песна тогаш кликнете Shazam Now, и одма ќе ви ја открие!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom