Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае која песна беше power play на Антена 5 изминатиов месец ? :D

некој да помогне да најдам една песна.
Ја слушав прееска на радио и неможам никако да ја најдам пошо заборавив како идеше текстот ми текнуваат само некој делови. Мислам дека е од Врчак пошто гласот ми личеше на него.

Дозволив да ме направи клен а она стана мој плен. Влегувам во соба во кревет гледам уште две девојки едната ми вика тука вчера направи огномет втоарата... а третата ме влече во кревет а јас окезен.

Одрпилика нешто вака не ми текнува поточно како беше

некој да помогне да најдам една песна.
Ја слушав прееска на радио и неможам никако да ја најдам пошо заборавив како идеше текстот ми текнуваат само некој делови. Мислам дека е од Врчак пошто гласот ми личеше на него.

Дозволив да ме направи клен а она стана мој плен. Влегувам во соба во кревет гледам уште две девојки едната ми вика тука вчера направи огномет втоарата... а третата ме влече во кревет а јас окезен.

Одрпилика нешто вака не ми текнува поточно како беше
Vrchak feat. Tamara Todevska - Ne Sum Sama [emoji445] [emoji6]

Не знаев дека има ваква тема.

Абе барам една песна никако да ја најдам, ја немам слушано можи 15-16 години, ја имав на едно CD од пазар купено, ја изведува француска рок група.

Спотот му е нешто на маса се качени, со бел чаршав мислам беше, а на масата си седат луѓе си јадат.

Па туркаат тоа се.

Имаше порано еден француски музички канал по кабловскиве и често ја пуштаа.

Не знаев дека има ваква тема.

Абе барам една песна никако да ја најдам, ја немам слушано можи 15-16 години, ја имав на едно CD од пазар купено, ја изведува француска рок група.

Спотот му е нешто на маса се качени, со бел чаршав мислам беше, а на масата си седат луѓе си јадат.

Па туркаат тоа се.

Имаше порано еден француски музички канал по кабловскиве и често ја пуштаа.

Here you go...
Big Soul - Le Brio (Branchez La Guitare)

Bonus track:
Big Soul - Hippy Hippy Shake ;)

Која е песната што иде на новата реклама на Вип со библиотекарката ?

Барам песна подолго време ,песната е во рок верзија само гитари балада,Ја пуштат на пулс радио секоја вечер околу 9 часот . Во песната се пее на српски и англиски,рефренот иде вака Није време за нас, we are both to lose.......................bluz. Некој да ја знае?

Барам песна подолго време ,песната е во рок верзија само гитари балада,Ја пуштат на пулс радио секоја вечер околу 9 часот . Во песната се пее на српски и англиски,рефренот иде вака Није време за нас, we are both to lose.......................bluz. Некој да ја знае?
Провери ги следниве три песни...

1. Belfast Food / Hrvoje Hodak - Nije vrijeme josh za nas
2. Igor Ivanovic - Ovo nije vrijeme za nas
3. Regina - Ljubav nije za nas

Последно уредено:
Провери ги следниве три песни...

1. Belfast Food / Hrvoje Hodak - Nije vrijeme josh za nas
2. Igor Ivanovic - Ovo nije vrijeme za nas
3. Regina - Ljubav nije za nas
Не, не е таа песна, значи во песната се пеат стихови на српски и на англиски. Вака иде Реф.. Није време за нас We are both to lose......

Имаше порано една ''рап'' група у мк (2005-2010 година) 3ца мислам беа ич неможе да ми текне како се викаше
знам носеа онакви блузи и фармерки 5 броја поголеми браќа мислам беа имаше едно дете и другите 2ца може беа 17-18 год
Само се сеќавам на 3 збора од песна нивна ВИДИ ЈА ЖЕНСКАВА ако на некој му текне кој беа нека пише[DOUBLEPOST=1523912848][/DOUBLEPOST]
Имаше порано една ''рап'' група у мк (2005-2010 година) 3ца мислам беа ич неможе да ми текне како се викаше
знам носеа онакви блузи и фармерки 5 броја поголеми браќа мислам беа имаше едно дете и другите 2ца може беа 17-18 год
Само се сеќавам на 3 збора од песна нивна ВИДИ ЈА ЖЕНСКАВА ако на некој му текне кој беа нека пише
ja najdov https://www.youtube.com/watch?v=242xk5kTjF4

Последно уредено:
https://www.bbc.co.uk/programmes/w3cswgv9#play
Дечки песната од 02:35 некаде почнува,ама понатака ми е тешко да разберам,пошо нашиот коњ(премиер) дава интервју.
Македонска народна песна,иде нешто маце,маки,маски непто така се повторува не можам да
разберам....
Кој погоди има пиво од мене!

Back
На врв Bottom