Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
А кај ви е Ристе Илијовски последниве 3 натпревара што го нема ни на клупа, повреден е или тренерот го баталил оти не бил задоволен од него? Дека каде-каде поарен ми изглеаше од овој Благоја Наумоски што волку го форсираат.

Mislam deka so Vardar se povredi I zato ne igra

Јакимовски суди денес, уште еден од нашите судии, нема да ме чуди ако се жалат прилепчани после за судењето :pos: Иако има уште многу за играње, ама секои бодови се добредојдени моментално за нас, 3 бода денес милум-силум мора земање, ако нема бодови денес многу работи ќе станат појасни и на прагот ќе сме од 2 лига....

Абе испаднати сме уште на старто ..џабе нервиии

https://www.gol.mk/fudbal/sekulovsk...usein-kje-go-vodi-klubot-vo-borba-za-opstanok
Шта речи...
Катастрофален потег без разлика дали немаме шанси за спас сега веќе иди на зборјте на кенгурот за јојо клуб имаме бе ние управа буџет се знај нешто куда плови овај брод или се е така оставено само на себе а со џате тешко ако сакаат нешто да сменат нека го земат костов кој е слободен

https://www.gol.mk/fudbal/sekulovsk...usein-kje-go-vodi-klubot-vo-borba-za-opstanok
Шта речи...
Катастрофален потег без разлика дали немаме шанси за спас сега веќе иди на зборјте на кенгурот за јојо клуб имаме бе ние управа буџет се знај нешто куда плови овај брод или се е така оставено само на себе а со џате тешко ако сакаат нешто да сменат нека го земат костов кој е слободен

Кој Костов кој бакрачи турете му на Пелистер готово е. Втора лига и никогаш повеќе тоа го заслуживме, сурова е лигата се пред време се знај. Баталете се и непишете повеќе тука за џабе се нервирате.

После оставката на Мане, мислам 1000% испаѓаме, не дека имаше сигурност со Мане дека ќе опстаниме, треба пред се играчи, ама со Џате на клупа арни се сите заедно Император за на маса, дефинитивно вака не се за фудбал...
Праку ноќ му се сменаја мислите на Мане, дали намириса нешто или пак имаше притисок за резултати кузнај шо е работата, ама со оваа екипа прашање е дали и во втора лига ќе победиме некој, ептен аматерски изгледаме на терен....

Братот веројатно има добиено абер од Малдиви или Мијанмар.Еее бе на толку брчење со битолчани вака, со битолчани така, со љубов се играло, абе драпајси мадињата. Најде нова тезга и му ја дувна. Шо е во ред, за егзистенција се работи, ама барем не продавајте приказни за љубов кон клубот. Од друга страна клубот веројатно ги губи шансите за опстанок...

Aj na zdravje 2 liga. Realno so onakov pristap na utakmicite so ona lezenje od prva minuta so nikakva igra I so neigranje fudbal nema sho da barame 1 liga...

И ко ќе испадниме од прва лига ќе видите какви помпезни најави ќе има за експресно враќање во прва лига.Одамна го имаме изгубено статусот "стабилен прволигаш" и можи да се кажи дека сме пријатно изненадување кога влегвавме во прва лига.Мајката му ја ебаја и на клубот и на градот.

И ко ќе испадниме од прва лига ќе видите какви помпезни најави ќе има за експресно враќање во прва лига.Одамна го имаме изгубено статусот "стабилен прволигаш" и можи да се кажи дека сме пријатно изненадување кога влегвавме во прва лига.Мајката му ја ебаја и на клубот и на градот.

Будала е тој што ќе верва и ќе оди на утакмици.

Браво за денес сега да ги тепаме шкупи и ги поминавме прилепчани штета шо дома не ги победивме во Битола но има упте шанси за да фатиме бараж многу сме не спремни физички плус распоредот турбо а и никаква помош од ффм и судии ќе биди пеколни тешко не знам оти ама уште имам надеж дека ќе се спасиме
P. S. Се се ама немие јасно до кога бе наши играчи ќе се радуваат на постигнат гол противматичниот клуб како да освоиле ЛШ

Јоки и Недановски искинаја од десно, секоја чест :cuc:
Јоки мораше и пред тоа да добива минутажа, барем има брзина, за разлика од Иве и Чаки кои покриваја некогаш на крило.
Заслужена победа, оние селските чотки незнам како се 3ти на табелата :toe:
МОРА, МОРА, МОРА следното коло да се победи Скопје, тука да земиме 3 бода, после играме две со ред дома со Ренова и Пандевци каде реално имаме шанси за да ги победиме и нив !
Ајде Џате легендо, извади го максимумот од екипата :uzi::uzi::uzi:

Јоки и Недановски искинаја од десно, секоја чест :cuc:
Јоки мораше и пред тоа да добива минутажа, барем има брзина, за разлика од Иве и Чаки кои покриваја некогаш на крило.
Заслужена победа, оние селските чотки незнам како се 3ти на табелата :toe:
МОРА, МОРА, МОРА следното коло да се победи Скопје, тука да земиме 3 бода, после играме две со ред дома со Ренова и Пандевци каде реално имаме шанси за да ги победиме и нив !
Ајде Џате легендо, извади го максимумот од екипата :uzi::uzi::uzi:
Следното коло би требало да бидете без Трифуновски кој доби 5ти жолт картон со Силекс, па тоа ќе ви биде некој вид засилување оти сега дефинитивно ќе мора да стартува Маневски во напад место него :D
Скопје таман ве стигнаа и последниве кола веќе паднаа, толку им беше силата оти реално немаа капицетот до крај да тераат со изненадувањата, е сеа овој дуел ќе им биде како финале оти натпреварот со вас им е се или ништо, со победа пак ќе се израмните и ќе останат во тесна борба за опстанок а со пораз ќе биде крај на првенството за нив, така да има да биде лудница оти и за двата клуба е натпревар кој мора да се победи :D Али мислам ќе ги средите овој пат.

ne sum bas ubeden deka pelister ke go dobie sledniot natprevar. ne samo zaradi rezultatite FK skopje vo posledno vreme mi ostavi podobar vpecatok. na FK skopje pred se problem mu e sto nema asalni ofanzivci. defanzivata zaedno so defanzivnite vezni im e cvrsta i ne dozvoluva lesno sansi, baska i ofanzivcite mnogu pomagaat, ama pa napred ednostavno ne poseduvaat individualen kvalitet. sekako se e mozno na natprevarot, tuka negde se, no pre mi mirisa na nereseno (sto ustvari ne mu odgovara ni na edniot ni na drugiot).

@Пеце

sileks ne e tolku los kako sto igra vo posledno vreme, jas mislam deka momentalno prodavaat natprevari ili mestat za vo kladilnica bidejki nema sansa da padnat na 5. pozicija, taka sto prilicno sigurno veke im e zagarantirano mesto vo EL kvalifikaciite (osven ako vie iznenadite vo kupot).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom