Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nepishano pravilo ?Јас ќе ви кажам нешто еден факт.
Секоја екипа во ПО која го има Рондо како стартер ретко губи прва рунда.
Nepishano pravilo ?
Sekoj par na drzavi razlicno vo zavisnost od domakjinot sto ke izbere@Stefan-kobe Na shto podloga igraat zhenive Fed Cup?
Znam deka bira domakjinot, konkretno za Gerrmanija Cheshka me interesira sakam Kerber da ja igramSekoj par na drzavi razlicno vo zavisnost od domakjinot sto ke izbere
Индиана - 1
ДеРозан +
Јуве - 1
Барса - 1Т1
Дортмунд - 1Х
Милан - 1
20 коеф на 100че за цел викенд.
Хаха 1 на Индиана вечер е еден од најбезвредните типови овај викенд.
Кавс 2ка 2.05 и кулирајтеси.
Легендата вели дека во паралелен универзум имаш живот и не им го дрваш на сите на темата. Дај одјеби веќе и не ме цитирај на секој ебен пост.
Знам дека не е убо ако падниш на првата утакмица од врзан тикет.Е готово сега ќе банкротирам, 100 ден изгубив тате ќе ме акне од цименто. Како дежурен си да му ебам мајката, подосаден си од извршител.
На земја се.Znam deka bira domakjinot, konkretno za Gerrmanija Cheshka me interesira sakam Kerber da ja igram
Пари се дали се 20 или 100 или 50.000 пак така ги фрлаш на безвредни типови.Напротив ретко навраќам на форумот на 2-3минути ми се има изместено на меил ми стига некој ќо ќе лајкни или цитира.
Прекинете да мислите дека сте сезнајковци и дека разбирате и се ќе биди поубо. И Ставро пробваше да ви укажи тука со години ама џабе со инка не се турва.