Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе ви кажам нешто еден факт.

Секоја екипа во ПО која го има Рондо како стартер ретко губи прва рунда.

Индиана - 1
ДеРозан +
Јуве - 1
Барса - 1Т1
Дортмунд - 1Х
Милан - 1

20 коеф на 100че за цел викенд.

Индиана - 1
ДеРозан +
Јуве - 1
Барса - 1Т1
Дортмунд - 1Х
Милан - 1

20 коеф на 100че за цел викенд.

Хаха 1 на Индиана вечер е еден од најбезвредните типови овај викенд.

Кавс 2ка 2.05 и кулирајтеси.

Хаха 1 на Индиана вечер е еден од најбезвредните типови овај викенд.

Кавс 2ка 2.05 и кулирајтеси.

Легендата вели дека во паралелен универзум имаш живот и не им го дрваш на сите на темата. Дај одјеби веќе и не ме цитирај на секој ебен пост.

Легендата вели дека во паралелен универзум имаш живот и не им го дрваш на сите на темата. Дај одјеби веќе и не ме цитирај на секој ебен пост.

:pos: Знам дека не е убо ако падниш на првата утакмица од врзан тикет.

Патем интересно ми е да дојдам да се посмеам тука и да видам колку сте само аматери,а останати сте по кладилници и не ви иди паметот да научите нешто.Ама ако утре пак на фаворитот 1и3+ да си фрчат парите ќе биди.А вие шо викате дека некој немал живот оти пишел на форумот со то всушност си ја опишувате својата реалност,а не мојата.

Е готово сега ќе банкротирам, 100 ден изгубив тате ќе ме акне од цименто. Како дежурен си да му ебам мајката, подосаден си од извршител.

Е готово сега ќе банкротирам, 100 ден изгубив тате ќе ме акне од цименто. Како дежурен си да му ебам мајката, подосаден си од извршител.

Пари се дали се 20 или 100 или 50.000 пак така ги фрлаш на безвредни типови.Напротив ретко навраќам на форумот на 2-3минути ми се има изместено на меил ми стига некој ќо ќе лајкни или цитира.

Прекинете да мислите дека сте сезнајковци и дека разбирате и се ќе биди поубо. И Ставро пробваше да ви укажи тука со години ама џабе со инка не се турва.

Пари се дали се 20 или 100 или 50.000 пак така ги фрлаш на безвредни типови.Напротив ретко навраќам на форумот на 2-3минути ми се има изместено на меил ми стига некој ќо ќе лајкни или цитира.

Прекинете да мислите дека сте сезнајковци и дека разбирате и се ќе биди поубо. И Ставро пробваше да ви укажи тука со години ама џабе со инка не се турва.

Свесен ли си дека патиш од "Господов комплекс"? Како тоа ние сме сезнајковци а ти го цитираш секој пост овде и се правиш паметен? Кликни на линкот подолу, има време додека си млад. Ако нагазиш во 30те со тој став си наебал.
https://forum.kajgana.com/threads/Господов-комплекс.64551/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom