Архангел

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Архангел оставија огромен белег.Неможе да бидат заменети затоа што нивната музика е поврзана длабоко со емоција,не е обичен рок да се изнаскокаш и изнарипаш и после сиктер секој по дома.Ова е музика што ја гледаш и допираш.

Дали некој ги има на добар квалитет да ме насочи од кај да ги симнам,ми летнаа од пц-то рипови од оригинали имав. Најдов нешто на еден сајт yump3 ама во 128kbps е квалитетот и стварно е ужасно да се слушаат на таква снимка. Исто ги барам и анастазија и мизар.

Добар настап имаа, сем тоа турбофолк варијантата воопшто не им требаше при крај.
Одлични!

Како беше настапот на Таксират? Кој свиреше уствари?
...турбофолк варијанта 'dafuq?

Кога ќе ја видиш истата тага во очите на непозната девојка за време на концерт на Архангел ја разбираш нивната магија.

Доколку некој е информиран дали Ристо во скоро време ќе има негде било каде во Македонија настап или било каде и како ќе излезе на сцена нека ми пише.

Ова не е Архангел кој јас го знам

Доколку некој е информиран дали Ристо во скоро време ќе има негде било каде во Македонија настап или било каде и како ќе излезе на сцена нека ми пише.
Дојран - Д-Фестивал . Овој викенд.

:cautious: забушава Ристо. И текстов му е од пред 7 години ова демек го изведуваше на бис на „Македонски звучи подобро“ во Метрополис.

Слаба песна. Архангел одамна не се тоа што беа, ама сепак очекував повеќе.

Беше некој во Дојран, го виде Ристо во живо, како звучеше, има ли уште сила во него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom