The Walking Dead

Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
Се надѕираше тоа, уште кога ги праша Сајмон што е со тој хелипад, пред некоја епизода.

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
Гледам така со пола внимание, сега испадна дека овие ѓубреџиите не биле баш ѓубреџии туку имале тајни простории чисти и уредени, модерна опрема и хеликоптер?
bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat
Ја колку шо го сфатив тоа е некаква соба/бункер под депонијата

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
Taa e sigurno, drug nema logika da e.

Tuku ....So helikopterov sto praime :) ?
i mene me kopka helikopterot,,ima nekoja verzija so nego nekade ima nova civilizacija so letala ili toj sto upravuva so helikopterot i e nekoj rodnina ili prijatel na jada posto ovaa imase fakeli za lociranje ovde ima dosta logika

Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
Зар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212
Зар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.
sto ima veze kosulata sto ja nosela pa eve ti i za rik sesirot karl go nosese i toa od 1 sezona i revolverot be druze sepak helikopterot ima nekakva vrska so jeda

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Е тоа не се знае...јас мислам дека е таа плавата што дозна дека Двајт ги предаде и после таа епизода едноставно исчезна. Нели после тоа кога го најдоа Двајт луѓето на Неган во шумата, Двајт ги праша за неа и тие рекоа дека ја нема никаде.
Можеби е Шери жената на Двајт или Габриел или некој нов лик

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не ќе да е пред апокалипсата нема логика, како што рече другарот погоре,чекаше хелихоптерот да помини и да даде сигнал.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
sto ima veze kosulata sto ja nosela pa eve ti i za rik sesirot karl go nosese i toa od 1 sezona i revolverot be druze sepak helikopterot ima nekakva vrska so jeda
Што бара тогаш палката на Неган пред апокалипсата? И од каде е тој куфер на сцената со Неган?
2018-04-04 (1).png 2018-04-04 (2).png 2018-04-04.png

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ауу Ниган како се налути...ќе има колење во финалето...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Излезе 15-тата епизода?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Ме копка што ќе стане со Двајт. Опасен е овој Ниган. Добри се последниве 2-3 епизоди. Ќе биде интересно наредната (16-та) епизода.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ептен кукавички испадна што не го убија Двајт на лице место...пошто стана фан-фејворит, знам дека ќе ја дочека наредната сезона и покрај сите глупости што ги направи сезонава на двете страни..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Премногу едноставно како за финале,штознам не сум баш импресиониран...

1. Што ќе измислат за новата сезона? Дали ќе биде нешто во врска со хеликоптерот,пошто друга опција не гледам.

2. Дали Меги,Исус и Дерил ќе се свртат против Рик?

3. Тоа со куршумите беше малце глупаво. Демек ниту еден сејвиор не ги проба куршумите пред да излезат во војна?

Kajgana Shop

На врв Bottom