Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зебалос - Нишиока 1 (2.12 евротип)
Џапанов кога успеа да земи брејк за 5:1 во втор сет - се радуваше како Ролан Гарос да го освоил.
Правам јас пауза. После Каролинчето со Севастова, тргна возо на удолница. :icon_mrgr:

Рома - Барса - ГГ
Сити - Ливерпул - 1
Баерн - Севиља - 1Т1

3.10 коеф на 500 ден.

Првите две полн погодок, dabogda и третата ја погодиш, па да ги глеаме Севиља у полуфинале :D

Тинекс - Пелистер двојче 1,45 или 1,35 и плус 51,5 на 1,80.

И двете екипи имаат вештери на голот, ама Томче си негува брза игра без многу гњавење на топката. Колку и да се извештери Киме, пак мислам дека Пелистер ќе има доволен број на шутеви за сигурно да префрли, а и нема да им дозволат и на Пролеќе многу да ја умртват својата игра.[DOUBLEPOST=1523458759][/DOUBLEPOST]19:30 се игра, бет365.

30582080_10216026457403064_1354485157326749696_n.png

Чувството....
giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

Кудла-Карлович 10.5+ 1.90? @Stefan-kobe ? Мислам дека е реално да влези а гледам се типува многу по страниците. 1.8 е паднат на бет365 за 10.5+

Последно уредено:
Stvarno, kako uspea da izgubi Kolshrajber ?! Ako ova e momentalna slika od Ouahab, pa samo mavaj mu gi levo desno, uzhivaj deka ke gi stigne debeliov :D

Stvarno, kako uspea da izgubi Kolshrajber ?! Ako ova e momentalna slika od Ouahab, pa samo mavaj mu gi levo desno, uzhivaj deka ke gi stigne debeliov :D
Не е, подослабен е ама сеуште е крмак непокретен. Турниров е олицетворение на наместени натпревари веќе години наназад, а Колшрајбер треба да ја заврши кариерата после ова денес. На страна што Оуахаб е талентиран тенисер и бивши јуниор број еден, сепак профеисоналец да изгуби од играч со 20 кг плус....................

Боце, тек сеа глеам ова за Карловиќ, ќе сум ти кажел да го играш. :D

Секој сајт за типување 90% од анализите за Будучност-Звезда се на тоа дека ќе тепа Будучност.

Реално 45-55 меч во корист на Звезда 2.00 можи дасе најди онлајн доволно да ја оправда вредноста.Се испод 2.00 не.

Секој сајт за типување 90% од анализите за Будучност-Звезда се на тоа дека ќе тепа Будучност.

Реално 45-55 меч во корист на Звезда 2.00 можи дасе најди онлајн доволно да ја оправда вредноста.Се испод 2.00 не.

Ako gi pratis dobro neznam zosto ne bi bil Buducnost doma favorit..sezonava igraat ekstra kosarka i doma so publika se favoriti deneska sigurno.

Ako gi pratis dobro neznam zosto ne bi bil Buducnost doma favorit..sezonava igraat ekstra kosarka i doma so publika se favoriti deneska sigurno.

Дали стварно мислиш дека шансите да победат се над 50%? По која логика? Домашен терен кур голем Звезда се професионалци нема да се испосерат и да неиграт реално само тренерот ја дупи работата ама мислам дека Звезда ќе тепа ама само на 2.00 коеф би ги изиграл ич подолу.

Дали стварно мислиш дека шансите да победат се над 50%? По која логика? Домашен терен кур голем Звезда се професионалци нема да се испосерат и да неиграт реално само тренерот ја дупи работата ама мислам дека Звезда ќе тепа ама само на 2.00 коеф би ги изиграл ич подолу.
na 1.95-1.97 nikako a? ke ti smenat 3-5 denari mn vo zivotot ti ja svajkam logikava (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom