Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да ко што со реални судии ги помина Шахтјор и Лајпциг.Со реални судии во Сериа А,Наполи лаганица шампион ќе беше сезонава.
Сакам да освои Ливерпул.Ама атер за овие од Јуве и посебно Барса, некако и Реал ми одговара да го крени пехарот.
Со реални судии во Сериа А,Наполи лаганица шампион ќе беше сезонава.

Истиот тој тим чиј навивачи усмртија толку многу млади луѓе на Хејзел.Незнам зошто се обидувате да влагате во дискусија воопшто, оставете ги нека се радуваат за успехот на реал пошто со нивните тимови титула не гледаат уште години и години, и btw навивач на Ливерпул пишува за црни дамкиИстиот тој тим чиј навивачи усмртија толку многу млади луѓе на Хејзел.
Нервозен си, легни, одмори ќе ти помине.Незнам зошто се обидувате да влагате во дискусија воопшто, оставете ги нека се радуваат за успехот на реал пошто со нивните тимови титула не гледаат уште години и години, и btw навивач на Ливерпул пишува за црни дамкиИстиот тој тим чиј навивачи усмртија толку многу млади луѓе на Хејзел.
Незнам зошто се обидувате да влагате во дискусија воопшто, оставете ги нека се радуваат за успехот на реал пошто со нивните тимови титула не гледаат уште години и години, и btw навивач на Ливерпул пишува за црни дамкиИстиот тој тим чиј навивачи усмртија толку многу млади луѓе на Хејзел.
Па и не мора приватно, нека биде и јавно ама без навреди. Која е поентата да земеш да го колнеш и да го пцуеш не можам да разберам, на страна што според мене добро искоментираа вчера и кога требаше го фалеа Јуве, не видов никаква наклонетост кон Реал. И мене еднаш не ми се допадна нешто во коментирањето на Драган, мислам на ОИ беше, фино лепо му пишав културен коментар дека таму и таму згрешил, ја прифати критиката и рече дека ќе се поправи во иднина. Се е како што треба кога ќе се направи на фин и човечки начин, со сељачко понашање ништо не се добива.
Срам ти е да кажеш Серија Б?Па колку што знам и Милан го има тој пехар,... или сепак на два пати втори беа кога влегуваа од истоимената Серија?

Зошто е 90-та а не е 97-ма.Одговори ми зашо не е свирен пенал за Квадрадо на првата у 90 мин?

Васкез не знаеше шо му следува овој вика симулирал.некој не слушнал за тренинг за симулација на фаул , а се прави експерт за фудбал
абе душички![]()