Ne znam sto vi se deshava nekad, sakate li da ste interesni ili ne znam sto. Kako be nemalo penal? Cist penal, edini na koga treba nekoj da se ljutite e Benatija sas cosplay na Geri faking Kehil. Ne samo sto kasnese i ga ostavi Vaskeza sam pred gol nego i reakcija mu bese kako pocetnik, prvo mu pravu obstrukciju od pozadi pa i sas nogu ga kloca da mu izbie pred njega, drugar defanzivac si, cim si ostavija igraca pozadi tebe ti ne si zavrsija rabotu, posle ako sakas i obesi se, cim si se loso pozicioniraja i zabravija igraca toj ti e, ne se cudi posle zasto e penal. I druga rabota, Bufon da ripna na tuj pred vreme da gu izbaci kako sto mu ripna na sudiju imase sansa da spasi cist gol i celu situaciju ama on ostana zakovan na gol liniju mesto da istrcese.
Sve na sve, Juventus igrase sexy fudbal do 60 minutu, posle toj radi toj ebano italijansko povleci se i brani se pa gi eba karma. Konte, Allegri, Murinjo, nadam se deka ke naucite nekad deka kd imas momentum, kd imas inicijativu na teren NE TREBA DA SE POVLACAS U ODBRANU, narusuete celo mojo na tim da vi ebu kohstapleri nepismeni. Najmrzu igranje na rezultat kd tim ima inicijativu.