Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува, прв пат у живот навивав за комшикиве ееееееееееееееј, како сум урлала, свака част! Со среќа надаље романисти, останаа римјаните да го белеат образот на италијаниве у Европа (y)

Интер и Рома се на исто ниво they said..дај ви се молам кажете дека и Интер и Јуве се на исто ниво па да гледаме италијанско полуфинале после пола век побогу.. :D

Барса имаше толку среќа на првиот меч, сосема заслужено Рома :cuc::cuc:

@Boom Shaka Lakka ти реков дека сезонава Рома ми стануваат омилени, многу различен менталитет од оној од претходните години. Се гордеам со римјаниве денеска, најискрено.

И да Ди Франческо, тренериште :cuc::cuc::cuc:

@Stefan-kobe не бе брат, тука негде се интер и рома...

Рома како клуб заслужи ваков miracle, после сите несреќи и декласирања кои ги има доживеано у лш.
И после ова мислам дека треба да се подразмислите пред да ги етикетирате као провинциски клуб.
Секоја чест.
Па појак е Интер од Рома што кур... Што не ме тагнуваше кога Аталанта им направи 900 000 100% шанси за 30 минути или сега викендов Виола кога ги здроби по брза постапка? Нема везе мерак ми направија дечките посекако, не е мала ствар да ја избациш Барса после три гола негатива од првиот меч. Честитки романисти. :)

Ете што се случува кога Италијаните не искачаат со оној нивен пичкарски жабарски менталитет.

Аталанта против дортмунд така се повлекоа ко пичиња.
Јуве пред да почне текмата им ја предаде фаворитската улога на реал.
Наполи не ми се коментираат.
Милан исто пичкарски пристап против арсенал.

Мора едноставно да еволуираат од она претерано тактизирање, бранење и спора игра.

Наредната утакмица е римското дерби.

Да сум на местото на Лацио ќе им направам guard of honor на Рома, за подвигов што го направија.

Ja нигде не реков за Рома така. Не знам кај се леташ. :kafence::kafence::kafence:
Важно ги тепаа на Наполи а и имаат утакмица среда, сигурно не се трошат многу.

Не е ова Милан со една утакмица во неделата.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Исто ко да немаат утакмица во среда. :kafence:

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Зошто ?

Ќе лежат на терен или ќе играат со втора постава ?

Исходот ќе е ист без разлика како и да играат. Дали со прва дали со втора дали ќе лежат. Така да исто им се фаќа.:coffee::coffee::coffee:

12j4np.jpg

Наредната утакмица е римското дерби.

Да сум на местото на Лацио ќе им направам guard of honor на Рома, за подвигов што го направија.
Ааааа чекај сеа малце, della capitale си е увек покољ, па макар и едниот да е 19то место.
Би се согласила да им праиме пасиљо ако освојат ЛШ :cool: Плус и малце смешно би било да се праи сеа за влез у полуфинале..
Иначе, гарант лично ќе им честитаат Лацијалите, стварно е подвиг да ја елиминираш Барса и тоа со минус 3 гола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom