Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што тргнале екипиве со 67-8 бодови ќе може со малку среќа да се дочепат до 4то место и пласман во ЛШ, додека овие од долниот дел, ништо чудно една да испадне и со 35-6 бодови, доста над просекот од последниве сезони.

Лани Кротоне со 34 бодови остана, оваа сезона со истите бодови ќе биде најверојатно 19то место.

Јувентус три различни носеа викеднов. :D

[DOUBLEPOST=1523299605][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Бев на шетање не дека ради тоа не сум бил на кајгана. Ја никад не сум се криел и кој бил слаб Милан и кој бил јак.
Чим периодот со Монтела бев туе сеа неам гајле. После такпв катаклизмички почеток на сезона Милан е уште у игра за ЛШ.
Ги победи и Лацио и Рома, со Јуве беше рамноправен противник 70 минуте, на периоди и подбри на терен, јебига Јуве победи ради подобриот фонд на играчи, а дека Лацио и Рома заслужиле ЛШ а Милан не, е јадење гомна само да ми извините на израз.
од сите 4 тима, лацио, рома, интер и милан, ако некој заслужуе е лацио, види им ростер, и буџет, и претседник и све :)
срамота е да се каже дека они не заслужуваат, нит имаат преплатени копилиња и шминкери у тим, нит глумат лудило нивните играчи, одличен надежен тренер имаат, 0 евра буџет, срамота е што тимови ко милан, интер и рома, кога ќе се земе све у предвид, се тегават со една ваква екипа. Така иде зборот до душа, фудбал е све е можно ама факт е дека овие 3 тима 10 пати бољи услови имаат од лацио, и пак овие си возат, башка што сеуште се дел од европските натпреварувања.

Од другиве три тима, оној што е најмалце мизерен би требало да иде у ЛШ, во моментов факт е дека после ова со сасуоло шансите на милан драстично паднаа ама па нит рома нит интер у моментов гарантираат некоја серија на победи.

Испаѓа дека Италијанскиве клубови како што ја избегаваа Куп Уефа сега и Лига Шампиони ја избегаваат :icon_lol: .

Не знам, ја лично ако ова е Милан (и тоа што е у најава) можда боље ќе ми биде на душава, да не се ни пласираат нигде уопште.
Нејќам да замислам ситуација у која Де Бруине или Мбапе прават магаре од Родригез во име на Сити и ПСЖ, клубови кои не биле на мапа од тој Милан ја што си го памтам.

Боље вака на апарати нека живурка клубот додека не дојдат подобри времиња, него да прави некој рекорди и статистики на Милан.
Боље у некоја Ливерпул-хиберанција со години, па здравје некој Клоп и Салах, него у некој Рома или Наполи фазон, па со петарди и 4+ како магариња да се завршува.

Ако помини Рома ни Фазио нема да го земат за Аргентина.

Ona sto lani go napravi barsa protiv psz ovaa godina im se udri od glava.

Brw za ROMA sekoja cest.

@Stefan-kobe не бе брат, тука негде се интер и рома...

Рома како клуб заслужи ваков miracle, после сите несреќи и декласирања кои ги има доживеано у лш.
И после ова мислам дека треба да се подразмислите пред да ги етикетирате као провинциски клуб.
Секоја чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom