Ги виде пеналите или виде на резултати дека им свирнале два пенали,па ја ископира сликава од некоја од страниве на фб?
Јадни и бедни сте сите што кењате за пеналите на Јуве. Па со Беневенто кој не доби пенал сезонава (амо тогаш, нели, беа пенали) а вие се фативте за два чисти како солза пенали. Само Икарди и Имобиле имаат голови од пенал колку што Јуве има пенали сезонава ама битно на Јуве му се судат пенали на другите не.
A zosto vi bodi oci slikata tolku mnogu sto se nervirate?Ги виде пеналите или виде на резултати дека им свирнале два пенали,па ја ископира сликава од некоја од страниве на фб?
Пеналите си беа чисти ко солза и двата беа потврдени со ВАР. Ај да не им свират ако не чисти пенали пошто во корист на Јуве биле,па ќе се дигне галама.Тоа што Јуве со играва и самиот факт што Беневенто им даде два гола( имаа и повеќе шутеви од нив),не заслужија да тепаат е друга работа,али да кењаш за пеналиве е зборење од инат.
Јас имам впечаток дека на играч на Јуве да му ги искршат двете нозе у шеснаесетник, пак ќе се најде некој паметен да промрчи како судијата е играч на Јувентус и им поклонил пенал.Де бре остајте ги луѓето да си промрчат малку, што друго им преостана ама им се нафрливте...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
А ти зошто ја постира сликата ?A zosto vi bodi oci slikata tolku mnogu sto se nervirate?
Не знам кај виде нервирање.Сликава ќе беше океј и ќе сфатев тролање да беа стварно сомнителни и спорни пеналиве,вака испаѓа дека не си ги ни видел пеналиве,али пошто се за Јуве мора да се спорни.A zosto vi bodi oci slikata tolku mnogu sto se nervirate?
se sto e povrzano so juventus e somnitelnoНе знам кај виде нервирање.Сликава ќе беше океј и ќе сфатев тролање да беа стварно сомнителни и спорни пеналиве,вака испаѓа дека не си ги ни видел пеналиве,али пошто се за Јуве мора да се спорни.
se sto e povrzano so juventus e somnitelno