UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најсреќни вечерва се мадриѓаните мислејќи дека со ова им се олеснува патот до титулата, меѓутоа баш сезонава многу (големи) екипи се прелажаа околу тоа.

Најсреќни вечерва се мадриѓаните мислејќи дека со ова им се олеснува патот до титулата, меѓутоа баш сезонава многу (големи) екипи се прелажаа околу тоа.

Баш се отвара патот за Реал пак да освои лш

Ќе го пуштит Фернандињо на прес ќе се жалит дека играле Ливерпул со долги топки.
Што е толку тешко да се признае пораз јас не знам, и овој и Мурињо се само за посматрање.

e0fc4871d0d7590b24f8d6cb7d186ebd.jpg
85d9abdfbd239e721c4f8a45899e66c8.jpg

Баш некни ги прочитав овие коментари и си викам кое тролање ќе падни да не одат понатаму [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Колку ќеф ми се напрај еј не сте свесни, на ќоро куртулија со Челзи, и уште еден куп утакмици. Тие ќе освојват тројна со кутрите Андре Промаш и тренериштето Валверде како Идриз во суратот шо е.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikad nema da priznaat priznaat poraz, nego dajte go FIle da se igramo :D

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

e0fc4871d0d7590b24f8d6cb7d186ebd.jpg
85d9abdfbd239e721c4f8a45899e66c8.jpg

Баш некни ги прочитав овие коментари и си викам кое тролање ќе падни да не одат понатаму [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Колку ќеф ми се напрај еј не сте свесни, на ќоро куртулија со Челзи, и уште еден куп утакмици. Тие ќе освојват тројна со кутрите Андре Промаш и тренериштето Валверде како Идриз во суратот шо е.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаше едни и проценти лупаа. 99% со 1% во корист на Барса. Па уште се бунеше еден зошто не се 100%. :icon_lol:
Навијачи since 2006.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom