bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonatГледам така со пола внимание, сега испадна дека овие ѓубреџиите не биле баш ѓубреџии туку имале тајни простории чисти и уредени, модерна опрема и хеликоптер?
Ја колку шо го сфатив тоа е некаква соба/бункер под депонијатаbas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat
i mene me kopka helikopterot,,ima nekoja verzija so nego nekade ima nova civilizacija so letala ili toj sto upravuva so helikopterot i e nekoj rodnina ili prijatel na jada posto ovaa imase fakeli za lociranje ovde ima dosta logikaTaa e sigurno, drug nema logika da e.
Tuku ....So helikopterov sto praime?
Зар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat
sto ima veze kosulata sto ja nosela pa eve ti i za rik sesirot karl go nosese i toa od 1 sezona i revolverot be druze sepak helikopterot ima nekakva vrska so jedaЗар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.
Можеби е Шери жената на Двајт или Габриел или некој нов ликЕ тоа не се знае...јас мислам дека е таа плавата што дозна дека Двајт ги предаде и после таа епизода едноставно исчезна. Нели после тоа кога го најдоа Двајт луѓето на Неган во шумата, Двајт ги праша за неа и тие рекоа дека ја нема никаде.
Не ќе да е пред апокалипсата нема логика, како што рече другарот погоре,чекаше хелихоптерот да помини и да даде сигнал.bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat
taman si e rabotta palkata ja zaboraviv sory sepak me kopka helikopterot sto od kade znae za negoШто бара тогаш палката на Неган пред апокалипсата? И од каде е тој куфер на сцената со Неган?
Прегледај го приврзокот 188489 Прегледај го приврзокот 188490 Прегледај го приврзокот 188491