Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
У превод и двата се крш, не ги гледајте.
мене Father Figure ми беше ОК
у споредба со други комедии у задње време снимани, прилично ОК
после видов дека Иван Рајтман го продуцирал

Disaster Artist, Ladybird, Ebbing Missouri. (само задњиов сум го глеал)

Првиве два повеќе елементи на комедија имаат?

28276816_1258325030866383_2556795414462950318_n.jpg

Избришани постови еден куп, бан недела дена од тема за @Alekso 1981 затоа што ничим изазван го повика Стрелец и опомени за @Strelec & @lleeoo поради офтопик дискусии и препукувања.

До толку ли е тешко да дискутирате на темава без да се ставате себеси во уста, да се повикувате, да се навредувате? Нареден пат ако видам постови на темава кои не се во врска со споредби на клими ќе се оди на директен бан од форум, сметајте го постов како опомена. Продолжете со дискусијата.

@Strelec
Aj ako moze podigni go pak videoto za defrost na AMBEROT, smetam deka e relevantno i pokazuva kako treba edna klima da pravi defrost, pod uslov se razbira da ne go pravi sekoj cas, a posebno mi se dopadja sto pocnuva so 700-800W potrosuvacka (sto evidentno i ne e dovolno za da stopi pogolema kolicina nafaten mraz) i finisira so 1250W so sto 100 % se ce ocisti. Gledam deka defrostot trae dosta dolgo no i pobrzo ne e ni mozno pri tolkava kolicina na mraz. Ako se prilagoduva vremenski prema kolicinata na nafaten mraz, togas toa e toa i toa bi bil onoj baraniot tkn. inteligenten defrost.
Posle ova video i ne treba da bideme sumnjicavi vo rabotata na AMBEROT vo pogled na defrostite. Ti blagodaram za trudot...

ајде малку инфо за дифрост на ЛГ то
трае околу 16 мин дифрост

хахахаха имав многу слична приказна со песнава, со тоа што и јас го гледав Кевин пред недела дена негде, а пред 3-4 дена го пуштив Mr. Nobody и ја слушнав песната и таму. :D:D И нормално, мораше да ја најдам. :D
Сеа и ја ќе го глеам овој. :D

Prasaj vo servis za LG Klima uredi sigurno znaat.
мислам дека нормално е
има двореден изменувач и треба повеќе време да го отопи мразот.

незнам да не ми го разбра постот дека барам помош? :)
само сакав да споделам како информација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom