Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.865
- Поени од реакции
- 52.936
Епа ќути си.не фала, за него не ни планирам интернет да трошам кога ќе искочи на торент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ќути си.не фала, за него не ни планирам интернет да трошам кога ќе искочи на торент.
Не збори глупости, кој рекол дека е најдобар? Мене дури и не ми ги исполни сите очекувања.Кажи ни ајде ти штом го изгледа зошто е најдобар суперхеројски досега?
(За жал) никој не трола во ситуацијава.
Хахаха, Кајганич бе.http://www.imdb.com/title/tt2708480/
Executive producer на серијава е Ридли Скот.
Креатор на истата е човек кој што е печен за форумов.
КАЈГАНИЧ!!!![]()
![]()
The Disaster Artist има добар хумор на моменти но не е комедија tbh, јас го доживеав како сериозен филм. Добра глума, просечен филм.Disaster Artist, Ladybird, Ebbing Missouri. (само задњиов сум го глеал)
Првиве два повеќе елементи на комедија имаат?
Before.The.Rain.1994.720p.WEB-DL.H264-HULU
Таман ми беше во план пак да го гледам, сум го заборавил... има и второ аудио со коментар, веројатно од Милчо.
Океј можеби каснам 5 години но, сликата си е супер.не чини, џабе го симињав, не е чиста сликата, и грејни ез фак
![]()
хахахаха имав многу слична приказна со песнава, со тоа што и јас го гледав Кевин пред недела дена негде, а пред 3-4 дена го пуштив Mr. Nobody и ја слушнав песната и таму.Вчера го гледав We need to talk about Kevin.Одличен филм, доста потценет, Кевин треба да котира високо на ранг листата на филмски психопати. Езра Милер го знам од еден филм од пред некоја година, со еден експеримент нешо ги затвараа едни деца, па ги делеа на затвореници и џандар да видат какво ќе им биде понашањето бла бла... од таму го иам приметено, одличен глумец.
Океј.
Денеска сосема случајно се решив да го пуштам Stand by me, откако едно добри 6-7 месеци ми стои симнат у пц. Со едни деца, другарчиња, нешо идеа у шума да бараат мртво тело, мех, не ги сфаќам високите рејтинзи и ранкинзи на имдб. Ги има Кифер Сатерленд и Џон Кјузак као копиљаци.
Нејсе.
Песнава ја слушнав и у двата филма.
А јас ќе го догледам, пошто некни сум заспал на сред филм.Сеа и ја ќе го глеам овој.![]()