- Член од
- 5 декември 2009
- Мислења
- 439
- Поени од реакции
- 66
аааааааа, лудило е трејлеров. одвај чекам да излези. гарант преубав че биди, како и останатите.Испадна и трејлерот на Pirates of the Caribbean
аааааааа, лудило е трејлеров. одвај чекам да излези. гарант преубав че биди, како и останатите.Испадна и трејлерот на Pirates of the Caribbean
Remember, remember, the 5th of November...Колку е убава Натали Портман, не е свесна ни самата
Aј со среќа нека им е а малото нека им биде живо и здраво и нека личи повише на мајка му .Знам дека ќе звучам како Радио Милева, ама онаа Натали Портман од Црниот Лебед да ти се спанџала со оној танчерот што се појави во филмот, типот да ти бил истовремено и кореограф, таа да ти останала трудна и сега сакале-нејќеле ќе се зимаат: http://news.yahoo.com/s/ap/20101227/ap_en_ot/us_people_natalie_portman
И то...
Remember, remember, the 5th of November...
Со тоа сакал да каже ехее одамна ја е..в и без да ме прашашА имаше баш една сцена на Black Swan кога Vincent му вика на кореографов:
Seriously, would you fuck that girl?
А овој му одговара у стилот на пффф
Леле човече ама е досаден трејлеров, се гледа дека се без идеја...Испадна и трејлерот на Pirates of the Caribbean
Мене пак изразот на лицето на кореографот ме потсети на:
Со тоа сакал да каже ехее одам ја е..в и без да ме прашаш
Mac, колку ме разочара кога го прочитав ова, а го немав видено трејлерот. Засрами се!!!Леле човече ама е досаден трејлеров, се гледа дека се без идеја...
Да не се мешам зошто не ме интересира многу филмот, ама во принцип, колку полош трејлер подобар филмЛеле човече ама е досаден трејлеров, се гледа дека се без идеја...
Стегни "PLAY" !Леле човече ама е досаден трејлеров, се гледа дека се без идеја...