Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира Буста шо играч е вчера го глеав Џонсон ништо посебно неизигра оној Манарино се изгуби на 5минут и го брејкна два пати после тоа рутина незнам точно дали овој или онај копиљон Баутиста ми е на црна листа пошо еден од овие двајца здраве ми имаат земено претходно ми се мешаат нонстоп квотата е сочна
Копач е Буста, до утре може да враќа. Џонсон лопатар тежок, само форхенд има и ок сервис, ама бетонов е преспор така да нема тоа да му биде голема предност.

Убаво си го спомнал Фоњини, вреди зашо овој влече повреда и не е спремен 100%.

Копач е Буста, до утре може да враќа. Џонсон лопатар тежок, само форхенд има и ок сервис, ама бетонов е преспор така да нема тоа да му биде голема предност.

Убаво си го спомнал Фоњини, вреди зашо овој влече повреда и не е спремен 100%.
Oва го прочитав 4 пати и на петиот приметив дека е копач а не коЛач :D

Anderson so Kachanov mi lichi na tezhok plus i Svitolina so Barty da tepa, samo ushte nz kolku koeficient i davaat.

Boce ti si so vtoriot profil? Ete ti prativ vo PP svezi uplati öd petokot.
:pos:Не сум Boce1234
Не знаев дека си во Германија. Прати некој динар навака. :icon_mrgr:
Како имате срце да играте со толку голем влог, секојдневно.. Незнам. (y)

Од ова шт ого видов од Квитова вечерва очекувам да игуби од Остапенко следно коло, се надевам ќе ја преценат малце кладилнициве :D

Од ова шт ого видов од Квитова вечерва очекувам да игуби од Остапенко следно коло, се надевам ќе ја преценат малце кладилнициве :D
Нема теоретски шанси. Ќе ја убие Петра со сервис, 14 аса имаше вечерва. Рутински ја добива :)
Играа пред месец дена едвај 2 гема собра Остапенко. Утре играат вечерен термин, така да... Ич не пробувај.

Морам да кажам дека викендов беше бомбона далеку најдобар годинава уште оние низалките да ми влезеа шо ги имав а ме јебна по една на 5 ке беше перфектен дури и ја шо неам појма од тенисиве (порано ги пратев многу поке до 2011 се све то в пензија е) почнав да фајкам ги имав Остапенко и краинович сеа чекам само Раонич и два хокеа трипл

Ме интересира Буста шо играч е вчера го глеав Џонсон ништо посебно неизигра оној Манарино се изгуби на 5минут и го брејкна два пати после тоа рутина незнам точно дали овој или онај копиљон Баутиста ми е на црна листа пошо еден од овие двајца здраве ми имаат земено претходно ми се мешаат нонстоп квотата е сочна
Во дуелот на психи ке го пробам Фоњини

Имат локум хокеј утре само ке го погодам денот ли пошо пред ова оние копилињана Либерец од ко изгубија и постирав овде другиот ден ги убија на Кладно Карпат,ТПС,Тапара,Линкопинг,Ѓургарден,Локо :zloo:
Ovie Linkoping so Djurgarden igraat, a gleam i dvete si gi pishal, ovde 1 vikash ili ?!

Rojer/Tecau - McLachlan/Struff 1 (1.55)

Челзи во недела игра против Тотенхем товарете ја 1@2.2 коеф.
Битна утакмица за Челзи за борба за Лш наредна сезона јас ке ја уплатам за 2-3 к и на ситно ке ја пуштам 1-1 и 4+ навивачки.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Челзи во недела игра против Тотенхем товарете ја 1@2.2 коеф.
Битна утакмица за Челзи за борба за Лш наредна сезона јас ке ја уплатам за 2-3 к и на ситно ке ја пуштам 1-1 и 4+ навивачки.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

A за Тотенхем не е битна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom