- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
1.60 на играч?![]()
Alternarivna 24, standarda bese 26.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.60 на играч?![]()
Alternarivna 24, standarda bese 26.5
Знам сепак 1.60 не се исплаќа.
Dobro![]()
Дали си самиот свесен колку треба да годиш за да си на нула со овие типови на 1.60 плус на играч? Еве ќе ти помогнам 62%.
Matematicar. Matematikata e sekogas na strana na kladilnicite. Jas ne pravam matematika, znam deka gubam matematicki. Igram igrac koj ima full minutaza i zema mnogu sutevi.posle je igram Poker cashgame, posle nesto drugo. Matematiki ne pravam.
Aldridge over 24.5 1.60
Не се губи бе ајде тука пред некој ден пишеше дека се изгуби сеа некој голем кладионичар се прајш.Ај и јас ќе играм на Лилард,Вестбрук,Џејмс секоја вечер оти имат фул минутажа и земат шутој секако ќе сум во плус како не се сетив бе порано? Фала брат
И ја се мислам за Чарењо Буста утре, во солидна форма е богами, ама ептен зезната утакмица е тоа за играње, најверојатно ќе ја избегнам, али би рекол многу благ фаворит би бил Буста утре.Морам да кажам дека викендов беше бомбона далеку најдобар годинава уште оние низалките да ми влезеа шо ги имав а ме јебна по една на 5 ке беше перфектен дури и ја шо неам појма од тенисиве (порано ги пратев многу поке до 2011 се све то в пензија е) почнав да фајкам ги имав Остапенко и краинович сеа чекам само Раонич и два хокеа трипл
Ме интересира Буста шо играч е вчера го глеав Џонсон ништо посебно неизигра оној Манарино се изгуби на 5минут и го брејкна два пати после тоа рутина незнам точно дали овој или онај копиљон Баутиста ми е на црна листа пошо еден од овие двајца здраве ми имаат земено претходно ми се мешаат нонстоп квотата е сочна
Во дуелот на психи ке го пробам Фоњини
Имат локум хокеј утре само ке го погодам денот ли пошо пред ова оние копилињана Либерец од ко изгубија и постирав овде другиот ден ги убија на Кладно Карпат,ТПС,Тапара,Линкопинг,Ѓургарден,Локо![]()
Можи еден скрин-шот од една уплата од 250-300-500 евра?[DOUBLEPOST=1522012480][/DOUBLEPOST]
Druze jas igram toa sto jas sakam da igram. Ti igraj ti sto sakas. Mnogu ednostavno neli ?