,А, теоријата за рамно сонце е за "тие што сакаат исти пол".
И лошо споен.Или мозокот им е рамен.
А Вие,сега,само што слетавте од Вселената.Со свои очи ја видовте формата на "Земјата".Па користете вакви навреди.Кажете си го своето мислење со аргументи,без вакви..."спојки,рамен мозок" etc...И лошо споен.
А Вие,сега,само што слетавте од Вселената.Со свои очи ја видовте формата на "Земјата".Па користете вакви навреди.Кажете си го своето мислење со аргументи,без вакви..."спојки,рамен мозок" etc...
а ти па као твои аргументи да користишА Вие,сега,само што слетавте од Вселената.Со свои очи ја видовте формата на "Земјата".Па користете вакви навреди.Кажете си го своето мислење со аргументи,без вакви..."спојки,рамен мозок" etc...
Многу ниско паѓаш,или ова со сликава "стварно било аргумент" а јас пак мислев"само зезанција".Ептен јаки аргументи користиш!!!![DOUBLEPOST=1521901032][/DOUBLEPOST]Напиши на Google width of Earth. Ке ти искочи 12,742km. Твое стапало треба да е долго отприлика толку за патикава да ти биде таква.
Јас ништо не тврдам,никого не навредувам..."искрено ве сметам за лесно манипулативни луѓе" -истото го мислам и јас за тебе!а ти па као твои аргументи да користиш
искрено ве сметам за лесно манипулативни луѓе штом по 5 видеа изгледани цврсто сте убедени дека земјата е рамна
Sent from my iPhone using Tapatalk
odkaj znaes ti?????Земјата е топка,не е рамна