- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.655
- Поени од реакции
- 7.504
Po sto e ista....po bojata ?Ovaa MIDEA e ista kako AEZI Vivax.
http://tehnomarket.com.mk/product/740621/midea-12000btu-ms12fu-12hrdn1-qrd0gw
Gladna kokoska proso sonuva

Po sto e ista....po bojata ?Ovaa MIDEA e ista kako AEZI Vivax.
http://tehnomarket.com.mk/product/740621/midea-12000btu-ms12fu-12hrdn1-qrd0gw
Po eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.Po sto e ista....po bojata ?
Gladna kokoska proso sonuva![]()
Eve kaj se isti Hansol i Yoork i toj moj post....do strafce se istiAko hansolot ima eurovent ( preku YORK ) togas i VIVAX ima eurovent preku ( MIDEA ).
ima eurovent baraj kaj tosiba. tvojata aezi mi lici na toshiba.suzumiPo eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.![]()
A ja ti kazav napisi go tocniot model za nadvoresna/vnatresna koja midea e taa sto e "ista" so AEZIPo eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.![]()
MideaA ja ti kazav napisi go tocniot model za nadvoresna/vnatresna koja midea e taa
Ovoj ne e so site....Midea 120000btu e ==== AEZI od 12.000 i === AEZI od 18.000btuMidea
MIDEA 12000BTU MS12FU-12HRDN1-QRD0GW
Vivax 3.5 kw
ACP-12CH35AEZI
Vivax 5.5kw
ACP-18CH50AEZI
Koga nekoj ne te navreduva nemas ni ti pravo da vregasOvoj ne e so site....Midea 120000btu e ==== AEZI od 12.000 i === AEZI od 18.000btu
Ja se otkazuvam....SinanSakic neka go druzi...i neka mu popee na mikrofonot AEZIOvuvueuvuevue ABEZIenyetuvenwuevue ugbemungbem![]()
Wow ti mnogu navredliv stanuvas koga ke ostanes bez argumenti!Koga nekoj ne te navreduva nemas ni ti pravo da vregas
Ne sum bil ni prodavac ni monter a ne ni sakam da bidam za tvoja informacija.Wow ti mnogu navredliv stanuvas koga ke ostanes bez argumenti!
A STO NA MALTRETIRAS SITE TUKA so poraka vrz poraka....10 gi iznapisa deka Lubenicata ===Kompirot i za toa nikakov argument nemas osven tvojata tastatura, nikakva hartija ni dokument, nisto ne pokazyuvas samo pisuvas i spamiras....toa nikom nisto a ?
NE bratce....ti ja navreduvas cela tema tuka so tvoeto postojano povtoruvanje gluposti...A toa za gjabe sigurno ne go pravis...monterot na koj mu drzis cevki kolku zima na eden Vivax....10% + montaza =100ce po montaza....jasno e![]()
Pak navakanje na York.Eve kaj se isti Hansol i Yoork i toj moj post....do strafce se isti
Ti Ocigledno si baras da ti pokacat plata za sirenje gluposti
![]()
AND SLAMDUNK.......... NICEPak navakanje na York.
Pak manipulacii i lazenje do KOSKA !!!
Za konecno da se rascisti so ova treba samo vnimatelno da se sporedat modelite na YORK i greeleto koe se dava za sporedba i YORK koj e e na eurovent.
Dvata YORKA nemaat vrska eden so drug !!!!
Прегледај го приврзокот 187377
York so eurovent e so oznaka YWHJYH 012-R
Прегледај го приврзокот 187378
Yorkot koj go sporeduva so Marsolot i za koj tvrdi deka e od eurovent e so oznaka YWHJZH 012 BAR1AKX
Se fati za Haierot za edna bukva dali bilo E ili B, koj bil koj ne bil so eurovent, a tuka prodavate muda za bubrege deka York bilo isto sa vaseto.
Toj York koj e na eurovent e so oznaka YWHJYH 012-R, ne e isto za zal.