Најекономично греење и ладење

L

lleeoo

Гостин
Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Прегледај го приврзокот 187276
http://www.tehnomarket.com.mk/product/740479/panasonic-cscu-be50tke
sega sto da izberam popustov mi napravi problem mislev panasonicot da go zemam, dali I ponatamu toj mi e najdobar izbor.
Земи го хансолот, барем докажан е од корисници. Амберот би го рипнал, мачка во вреќа е.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ayk

Член од
5 февруари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
142
Прегледај го приврзокот 187276
http://www.tehnomarket.com.mk/product/740479/panasonic-cscu-be50tke
sega sto da izberam popustov mi napravi problem mislev panasonicot da go zemam, dali I ponatamu toj mi e najdobar izbor.
Ako imas nekoj poznanik so hansol/amber pojdi vidi gi licno kako rabotat i prasaj za iskustvo. Tuka od site sto te sovetuvaat nikoj niti videl hansol/amber niti pak izmeril nesto. 90% od toa e za seir a ne za da se pisi konstruktiven sovet.

Od moite postovi nanazad mozis da vidis nekoi merenja ako te interesiraat brojki za hansol 3.5 -20.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

GT1

Член од
14 февруари 2016
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.207
Ako imas nekoj poznanik so hansol/amber pojdi vidi gi licno kako rabotat i prasaj za iskustvo. Tuka od site sto te sovetuvaat nikoj niti videl hansol/amber niti pak izmeril nesto. 90% od toa e za seir a ne za da se pisi konstruktiven sovet.

Od moite postovi nanazad mozis da vidis nekoi merenja ako te interesiraat brojki za hansol 3.5 -20.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
mnogu dobra ponuda e lomo 18lclh
a za hansolot ima eurovent

EV.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Ayk
Член од
16 март 2018
Мислења
2
Поени од реакции
0
Zdravo nov sum vo grupata i sakam da ve prasam za mislenje.sega brzo namestiv kamin na peleti i so malce podolga dolzina na boriite i ali niz nekoj delovi ispusta cad i mirizba od pepelta.dali nekoj drug ima vakvo nekoe iskustvo i kako go resil ako mozi da se resi posto ziveam vo stan a ako dupnam odma niz dzitot kaj sto e postaven kaminot mozno e da mi se zalat komsiite.
Fala odnapred

L

lleeoo

Гостин
Zdravo nov sum vo grupata i sakam da ve prasam za mislenje.sega brzo namestiv kamin na peleti i so malce podolga dolzina na boriite i ali niz nekoj delovi ispusta cad i mirizba od pepelta.dali nekoj drug ima vakvo nekoe iskustvo i kako go resil ako mozi da se resi posto ziveam vo stan a ako dupnam odma niz dzitot kaj sto e postaven kaminot mozno e da mi se zalat komsiite.
Fala odnapred
https://forum.kajgana.com/threads/Греење-со-пелети.71991/page-40
Bratko mislam deka tamu ke najdes poveke pomos za iskustva so peleti

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
Ako hansolot ima eurovent ( preku YORK ) togas i VIVAX ima eurovent preku ( MIDEA ).
Haha....uste da ni odganetnes koja midea e u prasanje ednakva na vajvax ;)
Koga ke mi procita nekoj oznaki na Midea primer MOB04-12HFN2-QRDWHT0GW(B) sekogas na likov mi teknuva :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom