- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
Po sto e ista....po bojata ?Ovaa MIDEA e ista kako AEZI Vivax.
http://tehnomarket.com.mk/product/740621/midea-12000btu-ms12fu-12hrdn1-qrd0gw
Gladna kokoska proso sonuva
Po sto e ista....po bojata ?Ovaa MIDEA e ista kako AEZI Vivax.
http://tehnomarket.com.mk/product/740621/midea-12000btu-ms12fu-12hrdn1-qrd0gw
Po eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.Po sto e ista....po bojata ?
Gladna kokoska proso sonuva
Eve kaj se isti Hansol i Yoork i toj moj post....do strafce se istiAko hansolot ima eurovent ( preku YORK ) togas i VIVAX ima eurovent preku ( MIDEA ).
ima eurovent baraj kaj tosiba. tvojata aezi mi lici na toshiba.suzumiPo eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.
A ja ti kazav napisi go tocniot model za nadvoresna/vnatresna koja midea e taa sto e "ista" so AEZIPo eurovent ako ovaa midea ima eurovent togas i VIVAX aezi ima eurovent.
MideaA ja ti kazav napisi go tocniot model za nadvoresna/vnatresna koja midea e taa
Ovoj ne e so site....Midea 120000btu e ==== AEZI od 12.000 i === AEZI od 18.000btuMidea
MIDEA 12000BTU MS12FU-12HRDN1-QRD0GW
Vivax 3.5 kw
ACP-12CH35AEZI
Vivax 5.5kw
ACP-18CH50AEZI
Koga nekoj ne te navreduva nemas ni ti pravo da vregasOvoj ne e so site....Midea 120000btu e ==== AEZI od 12.000 i === AEZI od 18.000btu
Ja se otkazuvam....SinanSakic neka go druzi...i neka mu popee na mikrofonot AEZIOvuvueuvuevue ABEZIenyetuvenwuevue ugbemungbem
Wow ti mnogu navredliv stanuvas koga ke ostanes bez argumenti!Koga nekoj ne te navreduva nemas ni ti pravo da vregas
Ne sum bil ni prodavac ni monter a ne ni sakam da bidam za tvoja informacija.Wow ti mnogu navredliv stanuvas koga ke ostanes bez argumenti!
A STO NA MALTRETIRAS SITE TUKA so poraka vrz poraka....10 gi iznapisa deka Lubenicata ===Kompirot i za toa nikakov argument nemas osven tvojata tastatura, nikakva hartija ni dokument, nisto ne pokazyuvas samo pisuvas i spamiras....toa nikom nisto a ?
NE bratce....ti ja navreduvas cela tema tuka so tvoeto postojano povtoruvanje gluposti...A toa za gjabe sigurno ne go pravis...monterot na koj mu drzis cevki kolku zima na eden Vivax....10% + montaza =100ce po montaza....jasno e
Pak navakanje na York.Eve kaj se isti Hansol i Yoork i toj moj post....do strafce se isti
Ti Ocigledno si baras da ti pokacat plata za sirenje gluposti
AND SLAMDUNK.......... NICEPak navakanje na York.
Pak manipulacii i lazenje do KOSKA !!!
Za konecno da se rascisti so ova treba samo vnimatelno da se sporedat modelite na YORK i greeleto koe se dava za sporedba i YORK koj e e na eurovent.
Dvata YORKA nemaat vrska eden so drug !!!!
Прегледај го приврзокот 187377
York so eurovent e so oznaka YWHJYH 012-R
Прегледај го приврзокот 187378
Yorkot koj go sporeduva so Marsolot i za koj tvrdi deka e od eurovent e so oznaka YWHJZH 012 BAR1AKX
Se fati za Haierot za edna bukva dali bilo E ili B, koj bil koj ne bil so eurovent, a tuka prodavate muda za bubrege deka York bilo isto sa vaseto.
Toj York koj e na eurovent e so oznaka YWHJYH 012-R, ne e isto za zal.