Ја мислев Гуарана - Горска Мечка местат. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhМестат финале Ред Бул - Ред Бул![]()
У нок даун си периодов?Само што името на Лајпциг нема врска со Ред Бул али добро, битно да се пише нешто.
Имаш интернет, провери си дали се вика Ред Бул Лајпциг или другше.У нок даун си периодов?
Имаш интернет, провери си дали се вика Ред Бул Лајпциш или другше.
Смрдле, алудирам на тоа што им е ист газда. Иначе, РБ не знач Ред Бул ама тоа им е (да се изразам вака) никнејм.[DOUBLEPOST=1521226531][/DOUBLEPOST]Стефан-ШобеИмаш интернет, провери си дали се вика Ред Бул Лајпциг или другше.
Абе немате никакво право да реметите друг тим за лига европа, каде хапоел бер шева ве победи два пати во групаmihilan![]()
Sekoja cest za "kurva sud", toa e dobar pokazatel deka Milan ima odlicni navivaci.Пеналот го уништи реваншот ама двомечот сами си го уништивме ние на Сан Сиро.
Нема везе, Арсенал е беда од тим, би требало да испаднат од некој посериозен противник уште одма а Милан се надевам ќе собере искуство плус од ова.
Секоја чест за Курва Суд пошо ја правеа атмосферата на трибини сите 90 минути и англичаните воопшто и не се слушаа.
Chelsea season 2017/2018 | HIGHLIGHTS, ALL GOALS, ASSISTS, SAVES AND MORE! | DESPACITO HDКоја хорор одбрана ја има Челзи, па и америте подобро се справуваат со мексиканските бегалци преку граница.