Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Нека го смотаат Трамп во волнаАуу јак гол на Ремзи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го смотаат Трамп во волнаАуу јак гол на Ремзи
15 сезони
Русиве се чудна сорта фудбалери, иако имаат некои играчи да играат во топ 4 лиги во европа истите како да се задоволуваат со играње во Руска лига, једино сега што ми текнува е оној Жирков и во Тотенхем еден плав му го заборавив името, 95% од репрезентативците им се од Руско првенство...Акинфеев и Џагоев, главните мети на сите Кајгана фан клубови за трансфер период лето 2010![]()
За Џагоев и јас се согласувам со тебе, мислам дека да ја напуштеше Русија уште кога беше тинејџер сега ќе играше во каде каде пореспектабилен клуб од ЦСКА. Не е толку бос играч ама веројатно играњето без амбиции си го прави своето.Русиве се чудна сорта фудбалери, иако имаат некои играчи да играат во топ 4 лиги во европа истите како да се задоволуваат со играње во Руска лига, једино сега што ми текнува е оној Жирков и во Тотенхем еден плав му го заборавив името, 95% од репрезентативците им се од Руско првенство...
Русиве се чудна сорта фудбалери, иако имаат некои играчи да играат во топ 4 лиги во европа истите како да се задоволуваат со играње во Руска лига, једино сега што ми текнува е оној Жирков и во Тотенхем еден плав му го заборавив името, 95% од репрезентативците им се од Руско првенство...