UEFA Europa League

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Го ебаа цел натпревар, све да им ебам. Таман фативме залет со голот, ти ебам и џуптинот што дајва и тој слепецот што не знае што гледа еден метар пред него.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
ајде што досуди ЕГЗЕМПЛАР ЗА ДНО ОД ПЕНАЛ, истиот нормално насобра гнев кај играчите и на пола екипа им подели жолти картони.
Ај што ДОСУДИ СМЕШКА ОД ПЕНАЛ, одма на другата страна требаше да има друг пенал за милан ради игра со рака...
да ти се одмили и фудбал и се.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
ајде што досуди ЕГЗЕМПЛАР ЗА ДНО ОД ПЕНАЛ, истиот нормално насобра гнев кај играчите и на пола екипа им подели жолти картони.
Ај што ДОСУДИ СМЕШКА ОД ПЕНАЛ, одма на другата страна требаше да има друг пенал за милан ради игра со рака...
Кражба намерна ко со Овербо, па уште призна после некоја година направил ситни грешки. Све да им ебам судиско.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Немаше намера Чемберс да игра со рака, такви пенали знае да досуди само Мајк Дин против нас.

C

Castiel

Гостин
Немаше намера Чемберс да игра со рака, такви пенали знае да досуди само Мајк Дин против нас.
Нема врска дали имал или немал намера. Раката не е во природна положба ниту е залепена до тело. Влијае врз играта. Чист пенал си беше.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
дечко ај бе не ме јеби у здрав памет... седи и ќути не ми спомињај Мајк дин како свирел против вас кој го е*е и мајк дин и марк клатенбург и аткинсон и маринер.
Ако веќе судеше таков пенал за арсенал МОРАШЕ ДА ДОСУДИ ИГРА СО РАКА НА СПРОТИВНАТА СТРАНА. крај приче.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Не знам кај видовте пенал кај Чемберс, во надлактица го погоди топката, после одбивање на неполно метро од него, нема време да реагира.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
дечко ај бе не ме јеби у здрав памет... седи и ќути не ми спомињај Мајк дин како свирел против вас кој го е*е и мајк дин и марк клатенбург и аткинсон и маринер.
Ако веќе судеше таков пенал за арсенал МОРАШЕ ДА ДОСУДИ ИГРА СО РАКА НА СПРОТИВНАТА СТРАНА. крај приче.
Смири живци ќе те стрефи срце...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.231
Поени од реакции
18.384
Не сериозно судија се да ти изнаебам, пичка ти матер шведска, мамето твое скандинавско :mad::mad:

Како може бе, златен натпревар уништија, не заслужи такво ГОЛЧИШТЕ на Чалханоглу да добие одговор како овој, срамен и долен пенал. Абе пред очи му се фрли, го погледна пред да падне, МУ СЕ ИСПОСРА врз професијата на судијата зад голот Велбек и пак му даде пенал бе, дали има мозок и достоинство барем овој. Жолт за симулација, надополнет со ебење матер на Велбек низ интернетов со мемиња и чао пријатно.

Сега пак досада ќе гледаме, Арсенал ќе чукне уште еден гол и толку. Ме боли кур за Милан, ама мечот потенцијално ќе беше многу интересен да не се истресеше овој мочко (n)(n)(n)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Милан оштетен. Два пати.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Далеку е од готова утакмицата, еден гол на Милан и ќе се пресече Арсенал скроз

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Нит едното нит другото беше пенал.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Не сериозно судија се да ти изнаебам, пичка ти матер шведска, мамето твое скандинавско :mad::mad:

Како може бе, златен натпревар уништија, не заслужи такво ГОЛЧИШТЕ на Чалханоглу да добие одговор како овој, срамен и долен пенал. Абе пред очи му се фрли, го погледна пред да падне, МУ СЕ ИСПОСРА врз професијата на судијата зад голот Велбек и пак му даде пенал бе, дали има мозок и достоинство барем овој. Жолт за симулација, надополнет со ебење матер на Велбек низ интернетов со мемиња и чао пријатно.

Сега пак досада ќе гледаме, Арсенал ќе чукне уште еден гол и толку. Ме боли кур за Милан, ама мечот потенцијално ќе беше многу интересен да не се истресеше овој мочко (n)(n)(n)
Тоа беше најјако, као да му кажа пенал сеа друже ко што има дешавки по третине МК Лиги.:pos:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Искрено посакував Велбек да го промаши пеналот. Но, што да кажам, и ние сме губеле вакви натпревари со погрешни судиски одлуки. Тоа е фудбалот.

Kajgana Shop

На врв Bottom