Кражба намерна ко со Овербо, па уште призна после некоја година направил ситни грешки. Све да им ебам судиско.ајде што досуди ЕГЗЕМПЛАР ЗА ДНО ОД ПЕНАЛ, истиот нормално насобра гнев кај играчите и на пола екипа им подели жолти картони.
Ај што ДОСУДИ СМЕШКА ОД ПЕНАЛ, одма на другата страна требаше да има друг пенал за милан ради игра со рака...
да ти се одмили и фудбал и се.
Немаше намера Чемберс да игра со рака, такви пенали знае да досуди само Мајк Дин против нас.ајде што досуди ЕГЗЕМПЛАР ЗА ДНО ОД ПЕНАЛ, истиот нормално насобра гнев кај играчите и на пола екипа им подели жолти картони.
Ај што ДОСУДИ СМЕШКА ОД ПЕНАЛ, одма на другата страна требаше да има друг пенал за милан ради игра со рака...
да ти се одмили и фудбал и се.
Нема врска дали имал или немал намера. Раката не е во природна положба ниту е залепена до тело. Влијае врз играта. Чист пенал си беше.Немаше намера Чемберс да игра со рака, такви пенали знае да досуди само Мајк Дин против нас.
дечко ај бе не ме јеби у здрав памет... седи и ќути не ми спомињај Мајк дин како свирел против вас кој го е*е и мајк дин и марк клатенбург и аткинсон и маринер.Немаше намера Чемберс да игра со рака, такви пенали знае да досуди само Мајк Дин против нас.
Смири живци ќе те стрефи срце...дечко ај бе не ме јеби у здрав памет... седи и ќути не ми спомињај Мајк дин како свирел против вас кој го е*е и мајк дин и марк клатенбург и аткинсон и маринер.
Ако веќе судеше таков пенал за арсенал МОРАШЕ ДА ДОСУДИ ИГРА СО РАКА НА СПРОТИВНАТА СТРАНА. крај приче.
Тоа беше најјако, као да му кажа пенал сеа друже ко што има дешавки по третине МК Лиги.Не сериозно судија се да ти изнаебам, пичка ти матер шведска, мамето твое скандинавско
Како може бе, златен натпревар уништија, не заслужи такво ГОЛЧИШТЕ на Чалханоглу да добие одговор како овој, срамен и долен пенал. Абе пред очи му се фрли, го погледна пред да падне, МУ СЕ ИСПОСРА врз професијата на судијата зад голот Велбек и пак му даде пенал бе, дали има мозок и достоинство барем овој. Жолт за симулација, надополнет со ебење матер на Велбек низ интернетов со мемиња и чао пријатно.
Сега пак досада ќе гледаме, Арсенал ќе чукне уште еден гол и толку. Ме боли кур за Милан, ама мечот потенцијално ќе беше многу интересен да не се истресеше овој мочко![]()