Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Против Барса осекам 1-1 ке е и ке одиме понатаму на пенали :D

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Го сонував јас и реваншот. Да се надеваме дека и овој пат ќе ми испадне точно затоа што заврши 2-2 откако водевме 0-2, Конте полуде од славење :icon_mrgr:
Јас деновиве betting my whole life savings на 2-2 точен резултат

DecisiveLazyChinesecrocodilelizard-size_restricted.gif
[DOUBLEPOST=1520790325][/DOUBLEPOST]
Против Барса осекам 1-1 ке е и ке одиме понатаму на пенали :D

Oптимистот во мене вика 1-1 е реален резултат и сосема возможен.

Реалистот вика губиме рутинирано а не премногу убедливо.

Јас деновиве betting my whole life savings на 2-2 точен резултат

DecisiveLazyChinesecrocodilelizard-size_restricted.gif
Збогум сиромаштијо :D само уште балансот да не ми е 0 евра ама тоа е инаку видов добар коеф ни дават да тепаме на пенали 41 вреди да се проба ова.

509ab9994bcfab550bfb2cae60d71a55.jpg

Aј да си се навикнеме на петто место а? :/

Имаа многу среќа Тотенхем не дека одиграа којзнае колку добро.

Добро одиграа вчера, Хазард се штети или не му се игра за Челзи повеќе ќе видиме...
Инаку нападот со Жеру е многу подобар, промаши доста вчера ама и немаше среќа во некои ситуации.
Кристенсен после оној кикс со Барселона падна ептен скоро секоја утакмица имаа некоја грешка.
Мората случај, мора да се поработи на психата кај тимот.

Барса едвај ја чекам :D

Y'all motherfuckers thought I was kidding..

upload_2018-3-12_17-47-40.png

Ептен глупо што не можеш повеќе од 5000 евра во една кладилница да уплатиш па морав низ неколку да поминам, и ептен зезнато што мора да потпишеш пред нотар дека свесно уплаќаш животна заштеда на нешто што се базира на сон на Донев, ама на крај мислам ќе испадне 2:2 и ќе има за леб барем.

Само да си знаете дека ако стварно уплатите и фатите, барам 25% од добивката.

Само да си знаете дека ако стварно уплатите и фатите, барам 25% од добивката.
Добро тогаш ако не испадне исто така даваш 25% од загубата фала на информацијата да си знаеме повеке да товареме :D

Ја не би имал проблем ако си отиде Куртоа за јака пара. Не знам само кај би нашле солидна замена иначе Куртоа одма би го дал.

Дури и со некој како Фостер би бил задоволен на пример. Ако можеме 100м да му извадиме? Зимај и не прашувај.[DOUBLEPOST=1520948150][/DOUBLEPOST]Иначе официјално немаме никакви шанси за титула во ЕПЛ :(

Последно уредено:
Ја не би имал проблем ако си отиде Куртоа за јака пара. Не знам само кај би нашле солидна замена иначе Куртоа одма би го дал.

Дури и со некој како Фостер би бил задоволен на пример. Ако можеме 100м да му извадиме? Зимај и не прашувај.[DOUBLEPOST=1520948150][/DOUBLEPOST]Иначе официјално немаме никакви шанси за титула во ЕПЛ :(
Oblak bi go zemal so dve ruki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom