B
Beginner
Гостин
Против Барса осекам 1-1 ке е и ке одиме понатаму на пенали 
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас деновиве betting my whole life savings на 2-2 точен резултатГо сонував јас и реваншот. Да се надеваме дека и овој пат ќе ми испадне точно затоа што заврши 2-2 откако водевме 0-2, Конте полуде од славење![]()
Oптимистот во мене вика 1-1 е реален резултат и сосема возможен.Против Барса осекам 1-1 ке е и ке одиме понатаму на пенали
Збогум сиромаштијоЈас деновиве betting my whole life savings на 2-2 точен резултат
![]()
само уште балансот да не ми е 0 евра ама тоа е инаку видов добар коеф ни дават да тепаме на пенали 41 вреди да се проба ова.

Добро тогаш ако не испадне исто така даваш 25% од загубата фала на информацијата да си знаеме повеке да товаремеСамо да си знаете дека ако стварно уплатите и фатите, барам 25% од добивката.

Oblak bi go zemal so dve ruki.Ја не би имал проблем ако си отиде Куртоа за јака пара. Не знам само кај би нашле солидна замена иначе Куртоа одма би го дал.
Дури и со некој како Фостер би бил задоволен на пример. Ако можеме 100м да му извадиме? Зимај и не прашувај.[DOUBLEPOST=1520948150][/DOUBLEPOST]Иначе официјално немаме никакви шанси за титула во ЕПЛ![]()