Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер испадамо, 98%.
2% остављам да ме изненадив ама реално су много поквалитетна екипа од нас. Едино нешто у кое имамо предност е тој што Конте е одличан тактичар и верују дека екипа ќе биде спремна да игра ама реално гледано, много су поквалитетни од нас у поглед на ростер. Едини играчи што можев да направив разлику вечер су Хазар и Вилиан кои што неверују дека ќе им бидено дозволено да се шетав по терен како сакав сас оглед на тој дека Валверде не е бш трењер што не знае да игра одбрану, знае тактички да се постави и да затвори поединци, некарактеристично за поранешни трењери на Барселону.
Како и да е, ја сам задовољан од овуј кампању у ЛШ, на домашан терен играмо мушки, не изгубимо и гу надиграмо Барселону, покажасва и муда и карактер и вољу за игру, сга и богови на фудбал су на страну на Барселону да пројде.
Едина жеља за вечер ми е, ДА НЕ ИГРА САС ЛАЖНУ ДЕВЕТКУ, ЗНАЧИ МОЛУ ТЕ, ЌЕ ПРИНЕСУ ЖРТВУ; ЈАГЊЕ, БИВОЛ, КРАВУ ШТО САКАШ САМО НЕ ИГРАЈ ЛАЖНУ ДЕВЕТКУ.

Конте досега незнаел да изигра на нерешено. сите нерешени утакмици се инцидентни. или губиме вечерва шо е очекувано или ќе изненадиме и ќе тепаме на кампот шо не ми се верува.

Очекувам индетичен натпревар како во Англија. Би требало да имаме 3-4 прилики за гол, ако успееме да реализираме некоја ќе поминеме.

Единствено што би менувал од оној состав во Англија е Жеру за Педро, друго не би чепкал.
60 мин за Жеру, 30 за Мората, тоа е тоа.

Поздрав се читаме утре, со среќа...

Жиру е стартер место Педро, другите се истите од првиот натпревар.

Бакајокито из бек [emoji45]
Ако тепаме ќе биде фешти вечерас!

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Само сакам да играат добро! И да испаднат, да не биде без борба.[DOUBLEPOST=1521057053][/DOUBLEPOST]off more majko..

Последно уредено:
Кај се овие да играат против Барса, бруки невидени. Ај следната сезона у конкуренција со Остерсундс, Витесе и Арсенал у ЛЕ.

два шута, два гола..:tapp:

а се надевав дека ќе изненадат..

Не памту полош голман што е играја у Челзи од овога Курту. Имале смо и постабилни замене, Кудичини е бија класа. За овога Хиларио е Оливер Кан.
Ај за втор гол нејќу да мрсу тој е што е, кикс на цел тим посебно на Фабрегаса ама да не можеш да обраниш шут како тј за прв гол, не си ти за клуб како Челзи.
Ако га Реал још тражи а чисто сумњам пошто не су слепи, нека му платив и путни трошкови. Никад откако си е отишја Чех сас овуј животињу не сам се осеќаја сигурно на гол, никад не е иступија сас индивидуалан квалитет, ако одбрана на Челзи има добру форму и он е добар, ако одбрана кикса, НИКАД НЕ Е СПАСИЈА ГОЛ ИЛИ БОД. А прв е дасе филма за договори и слично.

А на тебе Фабрегас, да гу ебу жену ти сас тија модри очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom