Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фабрегас како да одбива да преземе одговорност или грешка сум? Како се да е оставено на Хазард или на индивидуален пробив на Вилијан. Порано и кога играше за Арсенал и првите две сезони во Челзи нонстоп бараше да упати ризичен пас кон некого, долга топка, да пронајде напаѓач, сега Азпиликета го прави тоа, Фабрегас простото, само до најблискиот играч околу шеснаесетникот.

Фабрегас како да одбива да преземе одговорност или грешка сум? Како се да е оставено на Хазард или на индивидуален пробив на Вилијан. Порано и кога играше за Арсенал и првите две сезони во Челзи нонстоп бараше да упати ризичен пас кон некого, долга топка, да пронајде напаѓач, сега Азпиликета го прави тоа, Фабрегас простото, само до најблискиот играч околу шеснаесетникот.
Не е сезонава веќе тоа што беше. Не ми текнува кога последен пат направил некоја од тие неговите магични асистенции.

Не е работа за одговорност колко што нема на кога да добаци и да сака. Позиционирање на Морату или било коју нашу лажну деветку за његови пасови е едноставно очај. Нема никакво синерџи моментално сас никгоа од тим како што имаше сас Косту. Жиру нејќу да га коментирам пошто ичера дојде али неверују да развие синерџи сас њега.
Проблем сас Фабрегаса за мене овуј сезону е меч фитнес, пола сезону гу игра како да е пред умирање или да живи само на Хербалајф ништо мрсно како да не еде, нема силу, нема енергију како што имаше порано на терен. Играв си цупала сас њега обични црнци од некојси рандом брег од Африку.

Хаха голов :pos:

Taква ни е играта, играме преку крилни позиции, изгледа не се ни бара ептен од Фабрегас тоа.

Тоа е тоа, лагано тепаме одлично за самодоверба пред Барса.

Па шо ги ебам бе битно да играме со најдобрата верзија физички и психички на овој моментален Челзи па макар и изгубиле.

Вечер игра Барса на гости иначе, кој знае можеби на некој нешто ќе му се деси :D

:pos: :pos: :pos: :pos: Коментаторов :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Никогаш нема да научи бар малце да себичи :D

Мислам дека сепак се израдувавме пред време на утакмицава :D Ќе имаат тука шанса Паласаниве :D[DOUBLEPOST=1520707979][/DOUBLEPOST]ЕЈ а бе никој не пиша преска дека Кенеди лагано 2 гола за пола саат си даде :D

.....на факинг Палас не можеме да му се браниме бе притисок ни праат :ROFLMAO:

Како би можеле против Барса во Шпанија да се носиме

хахаха ете и Вилијан фали да се повреди :'))))))

Ај вади го ставај го Педро не ризикувај...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom