Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно Клоп не бил задоволен од денешните перформанси на Салах... [emoji6]
59a61e9d6d0ed1e30b3bba03c6f4ffdb.jpg

Ke ми биде криво ако испадне Палас. Заха има енормно многу напреднато.

Мене ми се свиѓа како игра оној норвежанецот.
Прв пат го приметив против Јунајтед, денес пак играше добро, поима неам од кај никна ама има осет за фудбал не е класичен стап :D

Ван Анхолт во Сандерленд беше
најсветла точка пред да испаднат, интересен играч.
На Челзи играч беше ама го шетаа по позајмици, стандард за нив :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ван Анхолт во Сандерленд беше
најсветла точка пред да испаднат, интересен играч.
На Челзи играч беше ама го шетаа по позајмици, стандард за нив :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Добар бек е, ќе оди кај и да е во некој поголем клуб.

После скоро 12 часа, да си дадам и јас осврт на утакмицава. Мурџо, колку и да го просрав и колку и да ми е паднато мислењето за него утакмицава си постави тактика и ни ја умртви играта за сите пари. Цел тим потфрли, уствари не потфрли толку многу колку што не им беше дозволено да играат. Никој никогаш не очекуваше од Јунајтед да летаат по терен и да играат на посед туку да чекаат паметно, како што чекаа и да си ги искористат шансите, како што и ги искористија. Е сега, да се свртам малку прво према Клоп и да му ебам 100мајки зошто почнува дерби дуел, најголем дерби дуел у лига без капитен, без Хендерсон кој ќе изиграше едно 1231231231 пати поорганизирано, посмирено и ќе задржеше топка за разлика од Емре кој како последен играч за врска е просек. Втора работа, Ил Капитано Футуро, Ловрен. Па добро, тука би ти ебал и ќерка до посерување, додека не ми објасниш зошто го играш овој цреп, ова неоосновано арогатно богато гомно, кое е толку пропаднато што и жена му, која ја има извадено од бедотииве балкански го ВАРА СО ШУМАР. Па добро Клоп, зошто бе пичка ли му матер не го пушти Гомез или Матип? Не дека овие двајца се некоја класа ама за Ловрен, па за Ловрен се Бекенбауер, Пујол и Тијаго Силва у најбољи дани. Трент, изгоре од желба да изигра добро, глеам на инста и се извинува со постови а Рашфорд го изигра ко мало дете и си даде два одлични гола.

Кога сме кај головите, пак ќе дојдеме до Ловрен, копитарот гнасен кој два пати губи воздушен дуел и поради тој изгубен воздушен дуел, акција продолжува и примаме гол. Па тебе Ловрен не би те продал, пошто Ливерпул да те продаде, мора да ти одреди цена. Ти, не вредиш гомнар еден ни цент, тебе би ти дал исписница од клуб, одма би ти раскинал договор и би те избркал ко куче. Јас ко навивач никогаш не сум славел титула со клубот и не знам која и каква е таа радост ама кога оваа стока од персона ќе биде избркана од клуб ќе славам ко да сме освоиле триплете без пораз.

Е сега, првиот гол, избивањето на ДДГ од гол, Лукаку пред да се врати е во офсајд, судијата е во линија и не свири, затоа судија, за ова сфе да ти умре ама ај, што би рекле објективниве на форумов, мал офсајд е па не смееме да се буниме за такви работи.

Вториот гол, Кариус, кај на мајкатипичката тргна?

Пенал чист недосуден за игра со рака, за ова на главниот судија кактус у чмар би му набил а она врз Момо може да се каже сомнителна ситуација која според мене требаше да ја искористи и да си падне ама ваљда таков тип на човек е, па не сака лесно да падне и се заеба, ваљда.

WOWOWOWOWW Ловрен крив што изгубил воздушен дуел со мега нискиот и слабичок Лукаку, а ТАА не е битно што отиде во соблекувална после финтата на Рашфорд. Сфаќам дека Ловрен не е за во голем тим ама дежурен кривец е секоја утакмица, а не е до толку за плукање.

Па пишав и за ТАА бе гомнар, работата е што ТАА излета ко магаре и може да му се опрости поради неискуството. Ова што го прави Ловрен, го прави со сезони наназад, од блам во блам и веќе оди на живци. Ти крф ти ебам што тука ми глумиш космополит а на Ханданович, едини играч што играше константно на ниво у овој мизерен Интер изминатиов период 100мајки му имаш ебено најде да ми збориш за дежурни кривци?

Па што е блам што губи воздушен дуел од Лукаку не разбирам :toe: Ај од Јанг да изгубеше или од Мата ќе разберам да го пцуеш/те, ама вака...

За Ханда немам лош збор кажано цела сезона, лани и претходно го критикував, точно е тоа, ама не е дежурен кривец он, него тоа е Ранокија кај нас, иста ситуација како со Ловрен. Ќе промаши цела топка Миранда ама крив е Ранокија што не го предвидел тоа. :)

Блам е бе Стек зошто е штопер и два пати губи воздушен дуел и отвара акција по која примаме гол. ТАА има вина ама може да му се прогледа низ прсти затоа што нема искуство, како што веќе пишав, овој дебил секој пат, секоја втора утакмица, 4та сезона по ред прави исти грешки. За маказите на Мата само он спиеше за офсајд замка, ради него Мата беше ОНсајд. Глупакот нит знае да се позиционира, нит да изигра воздушен дуел, нит да прочита игра, едноставно не го бива и е виновен за 30% од примени голови а пази, не секој гол е по нечија вина.

Во врска со Ханда, не ми глуми сеа културен, си го „критикувал“ кога мртва мајка му ебеше за секој примен гол а беше ЕДИНИ кој играше на ниво во периодов во кој не постоите.

Ранокија е просек кој е желен да игра за Интер, ништо повеќе и оправдано му е ебена мртва мајка.[DOUBLEPOST=1520728502][/DOUBLEPOST]Погледни му ги само позиционирањата пред да има дуел и „обидите“ од скокови. Абе повисок е од тебе, поробусен ама ти си побрз, остави го нека прими топка или нека изигра што сака, нека падне топката на земја па тука си појак од него, барем треба да бидеш ама Ловрен дебилот не е појак ни од глуварче, не па од нешто друго.

Мене многу смешен ми беше коа ја промаши топката при лизгачкиот старт врз Рашфорд и тоа два пати, а патем си ја собра топката со раце, за секој случај да не му избега. :pos::pos:
Абе као Смолинг да го гледам, така да потполно ги разбирам хеви металциве што го хејтаат.

Ранокија е просек кој е желен да игра за Интер, ништо повеќе и оправдано му е ебена мртва мајка.
Просек кој секогаш дава 150% од своите можности и играч кој играше во најлошите 5-6 години во последните 20-30 години во тимот на Интер. Гомна како Брозовиќ просперираат у тимов со курчење на скоро секој меч, додека Рано ниту некогаш се има побунето за нешто ниту има нешто лошо направено кон тимот. Да играше у ерата на Самуел играчиште ќе беше, ама он ги имаше Андреоли и Хуан за партнери скоро цела кариера. :D

Инаку за Ловрен, нема да се разбереме џабе е се. Никој не спори дека е деген, конкретно за денес ти викам дека не е крив за головите, барем за првиот во никој случај не е. По мене ни Арнолд не е крив до толку, онака го спомнав само претходно чисто како пример за да доловам, инаку јебига го измести од позиција со убав потег. Не може за секој гол некој да е крив и головите да се грешки, некогаш има и добри акции и добри потези на противниците, како во случајот за првиот гол на Рашфорд.

Мене многу смешен ми беше коа ја промаши топката при лизгачкиот старт врз Рашфорд и тоа два пати, а патем си ја собра топката со раце, за секој случај да не му избега. :pos::pos:
Абе као Смолинг да го гледам, така да потполно ги разбирам хеви металциве што го хејтаат.

Ај тоа а два пати кога го откорна Фелаини? Два старта во распон од 5 секунди, два пати промашува топка и триста мајки му ебам на Фелаини само чиста среќа што овој е стуб, волетина и не е плачко некој па продужи да игра.

Ќе ми објаснува стекондава тука како Ловрен секад бил дежурен кривец. Абе една, ЕДНА ЕБЕНА работа нема асално напраено.[DOUBLEPOST=1520729119][/DOUBLEPOST]
Просек кој секогаш дава 150% од своите можности

И пак не стига ни до 50% од можностите на еден нормален штопер, тоа е тоа што пробувам да ти го кажам. Џабе е тоа што се труди кога квалитетот му е у минус.

За Ловрен не ми се ни дискутира веќе, му ебам кретенот одвратен. Пази, вчера имаше изјава како увек паркирале автобус, тоа се очекувало од нив, тапа игра бла бла. Абе КРФ ТИ ЕБАМ СЕЉАЧКА, изиграј една асална сезона у кариера и збори. Пола награда, не трофеј, НАГРАДА нема освоено, јаде гомна ко да е Бекенбауер. Уствари грешка, освои една награда за играч на месец у клуб, кога од сожалување му ја дадоа пошто го просераваа по нет и копиљ еден му пиша дека ќе му го убиел семејството.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom