L
Löwe
Гостин
Cirstea +5.5 vo Mocart
Agut 1
Agut 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре на ситно може да се проба Севиља - Валенсија - 2. Моменталната форма е на страна на Валенсија најмалце за класа, скоро сите играчи им се на располагање. Севиља настрана шо не е во некоја wow форма, прими 5 парчиња од Атлетико дома и едвај успеа да ја тепа отпаднатата Малага, а плус ја играат и утакмицата на сезоната против Јунајтед во вторник, така да нема да ме изненади и да излезат со мешан состав.
3.50 коеф, на 10 евра го пуштам јас.
Kaзан - Амур 1 1.60
Трактор - нижнекамск 3.5+ 1.60
Уфа-Авангард 4.5+ 1.65 не ја ни изиграв
Утре на ситно може да се проба Севиља - Валенсија - 2. Моменталната форма е на страна на Валенсија најмалце за класа, скоро сите играчи им се на располагање. Севиља настрана шо не е во некоја wow форма, прими 5 парчиња од Атлетико дома и едвај успеа да ја тепа отпаднатата Малага, а плус ја играат и утакмицата на сезоната против Јунајтед во вторник, така да нема да ме изненади и да излезат со мешан состав.
3.50 коеф, на 10 евра го пуштам јас.
Верувај дека има вакви пациенти шо си играат вака ..... Има и пациенти и шо со големи суми уплаќаат со надеж да удвојат. Сум видел во живо на крај луд тип да уплати 8.000 денари за следен гол ....И едното и другото има ....Или стварно фаќат луѓево или Моцарт сака да ги натера луѓето да веруват во чуда со креирање на фејк тикети односно креирани тикети после завршенаите утакмици ....
Кој по куров на планетава може да игра вакви коефициенти не разбирам мојте обложувачки фантази неможе да отпатуват волку далеку сериозно
![]()
Или стварно фаќат луѓево или Моцарт сака да ги натера луѓето да веруват во чуда со креирање на фејк тикети односно креирани тикети после завршенаите утакмици ....
Кој по куров на планетава може да игра вакви коефициенти не разбирам мојте обложувачки фантази неможе да отпатуват волку далеку сериозно
![]()
Ова беше частење од страна на кладилнициве, и фала му на Мурињо што ги направи Севиља да изгледаат појако него што се во дуелот со него.
Не ја играв, ама влегов во кладилница на полувреме и гледам 0-1 за Валенсија и 1.80 квота за 2ка...лагано лупнав убеден дека ова е најголем дисрепсект и нереална квота у долго врме па дури и х да завршеше немаше да ми е криво..не ја ни гледав до крај дојдов дома видов 0-2 завршила, претпоставувам мртви биле Севиља цела утакмица...
Фала што ја постираше тука, да не пишеше никад немаше да знам ваква квота дека уопште им дале на Валенсија за да ја барам на полувреме што квоти би им дале![]()
Ден за потценување ова е денеска изгледаБердих 1 е 1.4 квота...хмм..не е малце потценувачки ова...ипак Мартерер и не е некој играч...
Да ви се надоврзам на муабетотБудукност - Вардар 2 1.70 Квотава не е за пропуштање али не е ни за голем влог пошо жени се
овој го знаете ваљда ситеВерувај дека има вакви пациенти шо си играат вака ..... Има и пациенти и шо со големи суми уплаќаат со надеж да удвојат. Сум видел во живо на крај луд тип да уплати 8.000 денари за следен гол ....И едното и другото има ....
Што е најсмешно, ѕверов со коефициентов требаше да им земе околу 300к евра, ама не израчунал да ги искомбинира на 2,3 ливчиња.Или стварно фаќат луѓево или Моцарт сака да ги натера луѓето да веруват во чуда со креирање на фејк тикети односно креирани тикети после завршенаите утакмици ....
![]()
Те цитирам само да кажам дека никогаш немам изиграно 2-3 гола и нема да изиграм. Најглупата можна игра ми е 2 до 3 гола, ќе се тресам јас да не паѓаат голови, нема проблем.Што е најсмешно, ѕверов со коефициентов требаше да им земе околу 300к евра, ама не израчунал да ги искомбинира на 2,3 ливчиња.
17 милиони денари треба да има, ама макс. е 5 во МоцартСлободно можел да ја тргне Нец.[DOUBLEPOST=1520718555][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 186915
п.с2 Имам идеа секој викенд 7-10 членови по 1 тип да си составуваме тикет на колото? Од 1.3 до 2.5 коеф од тип. Шо викате?