- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.968
- Поени од реакции
- 9.596
Пошо сум инаетчија ги изиграв и казан и омск исто ко вчера пошо тир беа реалните типови и нормално денесбнема бегање
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан - 1 ... 2.15 коки лапај.
Milan se pojaki i oti se pojaki a drugite poslabi ke igrat pojako i ce go tera venger na zaguba.
Х2 ќе ја играм јас мора и Арсенал да добијат воедно не му е сеедно на двете екипи за да играт ЛШ треба да освојат така да..
Димитров има 4 во гем, 2 по ред направено.хахаа на еден тикет вчера како ме еба Paire![]()
Прејак тенисер бе, не може ни да ти е криво што изгуби од 220ти на АТП листа што кој знае од кога не сврзал три победи. не се ни зезам дури и смешно ми беше кога изгуби пошто секад наоѓа нови начини да изгуби.
Сврза 2 двојни сервис грешки по ред.
Па мене да ми дадеше да сервирам од 4 ќе погодев една
Иначе Чечинато вечер го тепа Робредо го сврзав со ЦСКА кошарката и Леонардо Мајер за дуплирање.
Mene samo harison od 9 tekmiхахаа на еден тикет вчера како ме еба Paire![]()
Прејак тенисер бе, не може ни да ти е криво што изгуби од 220ти на АТП листа што кој знае од кога не сврзал три победи. не се ни зезам дури и смешно ми беше кога изгуби пошто секад наоѓа нови начини да изгуби.
Сврза 2 двојни сервис грешки по ред.
Па мене да ми дадеше да сервирам од 4 ќе погодев една
Иначе Чечинато вечер го тепа Робредо го сврзав со ЦСКА кошарката и Леонардо Мајер за дуплирање.
19 години има.ллелее морам оф топик али видете ги какви цицки макне оваа Долехајд ли како и да се чита изговаре ебаго
хахаха
19 години има.
На ајвар растена очигледно
Сеа 19 или 17 колку ги има?17 години има.
На ајвар растена очигледно
Ма колку сака нека има бе што ја вртам...Сеа 19 или 17 колку ги има?
мора и операција брате, преоглеми се, многу тежат.Долехиде какво животно е, некое кило да симне и лесно ќе се пробие во топ30. Топ има во раката. Слабо стартуваше и прошлиот меч со Роџерс и денес, ама кога ги запали моторите.....
Вообичаено пишувам тука откако ќе одиграм, ама ако се случи да постирам некогаш за Мајер нешто обавезно да сте ме тагнале да не уплаќамИначе Чечинато вечер го тепа Робредо го сврзав со ЦСКА кошарката и Леонардо Мајер за дуплирање.