Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Милан - 1 ... 2.15 коки лапај.

Milan se pojaki i oti se pojaki a drugite poslabi ke igrat pojako i ce go tera venger na zaguba.

Милан - 1 ... 2.15 коки лапај.

Milan se pojaki i oti se pojaki a drugite poslabi ke igrat pojako i ce go tera venger na zaguba.

Х2 ќе ја играм јас мора и Арсенал да добијат воедно не му е сеедно на двете екипи за да играт ЛШ треба да освојат така да..[DOUBLEPOST=1520534702][/DOUBLEPOST]
Х2 ќе ја играм јас мора и Арсенал да добијат воедно не му е сеедно на двете екипи за да играт ЛШ треба да освојат така да..

:kafence::kafence:

Вредност дечки вредност...

Последно уредено:
хахаа на еден тикет вчера како ме еба Paire :D :D

Прејак тенисер бе, не може ни да ти е криво што изгуби од 220ти на АТП листа што кој знае од кога не сврзал три победи. не се ни зезам дури и смешно ми беше кога изгуби пошто секад наоѓа нови начини да изгуби.

Сврза 2 двојни сервис грешки по ред.

Па мене да ми дадеше да сервирам од 4 ќе погодев една :D

Иначе Чечинато вечер го тепа Робредо го сврзав со ЦСКА кошарката и Леонардо Мајер за дуплирање.

Утре на ситно може да се проба Севиља - Валенсија - 2. Моменталната форма е на страна на Валенсија најмалце за класа, скоро сите играчи им се на располагање. Севиља настрана шо не е во некоја wow форма, прими 5 парчиња од Атлетико дома и едвај успеа да ја тепа отпаднатата Малага, а плус ја играат и утакмицата на сезоната против Јунајтед во вторник, така да нема да ме изненади и да излезат со мешан состав.

3.50 коеф, на 10 евра го пуштам јас.

Анисимова 1
Долехиде +6.5[DOUBLEPOST=1520630330][/DOUBLEPOST]

Прејак тенисер бе, не може ни да ти е криво што изгуби од 220ти на АТП листа што кој знае од кога не сврзал три победи. не се ни зезам дури и смешно ми беше кога изгуби пошто секад наоѓа нови начини да изгуби.

Иначе Чечинато вечер го тепа Робредо го сврзав со ЦСКА кошарката и Леонардо Мајер за дуплирање.
Димитров има 4 во гем, 2 по ред направено.
Миша Зверев има 4 по ред и автоматски (баш со Димитров), Григор брејкна без да до допре топчето.

Последно уредено од модератор:

Mene samo harison od 9 tekmi

ллелее морам оф топик али видете ги какви цицки макне оваа Долехајд ли како и да се чита изговаре ебаго
хахаха
19 години има.

На ајвар растена очигледно

Сеа 19 или 17 колку ги има?
Ма колку сака нека има бе што ја вртам...

:pos: тибам форумот

Напраив тајпо со 17кава и неам појма како се стиснало...после тоа со 19кава три пати стисна сенд и не се прати.....

не знам дали е до мене или до кајганава..

Долехиде какво животно е, некое кило да симне и лесно ќе се пробие во топ30. Топ има во раката. Слабо стартуваше и прошлиот меч со Роџерс и денес, ама кога ги запали моторите.....

Долехиде какво животно е, некое кило да симне и лесно ќе се пробие во топ30. Топ има во раката. Слабо стартуваше и прошлиот меч со Роџерс и денес, ама кога ги запали моторите.....
мора и операција брате, преоглеми се, многу тежат. :)

Вообичаено пишувам тука откако ќе одиграм, ама ако се случи да постирам некогаш за Мајер нешто обавезно да сте ме тагнале да не уплаќам :D

Каков чуден играч бе..порано вака Весели го играв а иста сорта се буквално и двајцата.

Сва среќа тепаше ама не вреди на таа квота волку мачење бе..

МРТОВ ИГРАЧ СЕТ ИПОЛ....Естреља Бургос имаше 93 проценти освоени на прв сервис во прв сет!!
93%!!!!!

Па Карловиќ нема толку....

Лагано дозволи брејк уште у прв гејм во втор сет.....

И така мртов губи 3-1 и 40-40 на свој сервис има....и некако ја сврте до крај..

Од тој момент натаму се што се дешаваше е тоа што го очекував цел меч.

Естреља е мртов играч годинава, особено на тврда подлога очекував лагано да губи сервиси...
До крај на сезона ќе игра челинџери овој поредовно сигурно...

Штета до душа за Естреља играше маестрално сет ипол и кгоа дозволи рибрејк не успеа да се врати психички до крај..

А се мислев меѓу мајер и багдатис и реков ај Нишиока не е лош, бољи е од естреља, не се алчи за поголема квота..

Ако ништо друго барем од вакви утакмици си зголемуваш тениско знаење пошто реално никад не би ја глеал утакмицава да не ја имав уплатено..

Следно коло со Нишикори игра Мајер иначе :D

Чечинато на 1.62 беше огромно валуе после глеам и паднала накај 1.55 утакмицава, цела недела мртов е Робредо дури ме изненадува првиот сет колку добар беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom