Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре на ситно може да се проба Севиља - Валенсија - 2. Моменталната форма е на страна на Валенсија најмалце за класа, скоро сите играчи им се на располагање. Севиља настрана шо не е во некоја wow форма, прими 5 парчиња од Атлетико дома и едвај успеа да ја тепа отпаднатата Малага, а плус ја играат и утакмицата на сезоната против Јунајтед во вторник, така да нема да ме изненади и да излезат со мешан состав.

3.50 коеф, на 10 евра го пуштам јас.

0-2 wat wat in da but. :cool:

За утре би пробал Атлетико 1, Јуве 1 и Лас Палмас 1Х.

Вилареал апсолутно нема зошто да игра, ништо не им менуваат бодови освен за срањето ЛЕ али не беа баш заинтересирани да го играт сезонава. Лас Палмас колку и да се боси сепак дома се екипа за почит, им го затнаа голот на Барса и извадија реми пред 2 кола.

3 коеф на 10 евра пак.

Будукност - Вардар 2 1.70 Квотава не е за пропуштање али не е ни за голем влог пошо жени се
Kaзан - Амур 1 1.60
Трактор - нижнекамск 3.5+ 1.60

Уфа-Авангард 4.5+ 1.65
не ја ни изиграв

Утре на ситно може да се проба Севиља - Валенсија - 2. Моменталната форма е на страна на Валенсија најмалце за класа, скоро сите играчи им се на располагање. Севиља настрана шо не е во некоја wow форма, прими 5 парчиња од Атлетико дома и едвај успеа да ја тепа отпаднатата Малага, а плус ја играат и утакмицата на сезоната против Јунајтед во вторник, така да нема да ме изненади и да излезат со мешан состав.

3.50 коеф, на 10 евра го пуштам јас.
(y)
Ова беше частење од страна на кладилнициве, и фала му на Мурињо што ги направи Севиља да изгледаат појако него што се во дуелот со него.

Не ја играв, ама влегов во кладилница на полувреме и гледам 0-1 за Валенсија и 1.80 квота за 2ка...лагано лупнав убеден дека ова е најголем дисрепсект и нереална квота у долго врме па дури и х да завршеше немаше да ми е криво..не ја ни гледав до крај дојдов дома видов 0-2 завршила, претпоставувам мртви биле Севиља цела утакмица...

Фала што ја постираше тука, да не пишеше никад немаше да знам ваква квота дека уопште им дале на Валенсија за да ја барам на полувреме што квоти би им дале :D[DOUBLEPOST=1520705938][/DOUBLEPOST]Бердих 1 е 1.4 квота...хмм..не е малце потценувачки ова...ипак Мартерер и не е некој играч...

Последно уредено:
Или стварно фаќат луѓево или Моцарт сака да ги натера луѓето да веруват во чуда со креирање на фејк тикети односно креирани тикети после завршенаите утакмици ....
Кој по куров на планетава може да игра вакви коефициенти не разбирам мојте обложувачки фантази неможе да отпатуват волку далеку сериозно

mkd-366148.jpeg

Или стварно фаќат луѓево или Моцарт сака да ги натера луѓето да веруват во чуда со креирање на фејк тикети односно креирани тикети после завршенаите утакмици ....
Кој по куров на планетава може да игра вакви коефициенти не разбирам мојте обложувачки фантази неможе да отпатуват волку далеку сериозно

mkd-366148.jpeg
Верувај дека има вакви пациенти шо си играат вака ..... Има и пациенти и шо со големи суми уплаќаат со надеж да удвојат. Сум видел во живо на крај луд тип да уплати 8.000 денари за следен гол ....И едното и другото има ....

mkd-366148.jpeg
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Какви пациенти постојат :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
а ти мачи се 4 коефициент да составиш. :facepalm:
@Löwe
п.с. Lowe врска нема од тенис, Lowe само замара и фаќа сеир, Lowe труп.:icon_lol:
Just kidding man. Фала за тенисите. (y)
п.с2 Имам идеа секој викенд 7-10 членови по 1 тип да си составуваме тикет на колото? Од 1.3 до 2.5 коеф од тип. Шо викате?

(y)
Ова беше частење од страна на кладилнициве, и фала му на Мурињо што ги направи Севиља да изгледаат појако него што се во дуелот со него.

Не ја играв, ама влегов во кладилница на полувреме и гледам 0-1 за Валенсија и 1.80 квота за 2ка...лагано лупнав убеден дека ова е најголем дисрепсект и нереална квота у долго врме па дури и х да завршеше немаше да ми е криво..не ја ни гледав до крај дојдов дома видов 0-2 завршила, претпоставувам мртви биле Севиља цела утакмица...

Фала што ја постираше тука, да не пишеше никад немаше да знам ваква квота дека уопште им дале на Валенсија за да ја барам на полувреме што квоти би им дале :D

Далеку беше од некоја сигурица, али тотален дисреспект беше од кладилниците со толкав коеф на Валенсија, 3.50 ок нема проблем. Иначе многу лесно можеше да биде 3-1 на полувреме за Севиља, далеку поконкретни беа во прво полувреме. Валенсија 2 гола од полуконтри, после вториот гол веќе беше готово престанаа да трчат Севиља и почнаа да се штедат.
Има голема сигурност Валенсија во реализацијата оваа сезона. Не сум у тек шо се дешава помеѓу Кондогбиа и Интер, али ваков играч не би требало да го пуштат на позајмица, главен мотор е во Валенсија. Родриго, Мина, Заза и Кондогбиа се 80 % од оваа Валенсија.

Последно уредено:
Будукност - Вардар 2 1.70 Квотава не е за пропуштање али не е ни за голем влог пошо жени се
Да ви се надоврзам на муабетот

Верувај дека има вакви пациенти шо си играат вака ..... Има и пациенти и шо со големи суми уплаќаат со надеж да удвојат. Сум видел во живо на крај луд тип да уплати 8.000 денари за следен гол ....И едното и другото има ....
овој го знаете ваљда сите
Man claims to be from the future, bets €100,000 on Juventus to beat Inter Milan 3-1 this evening.

mkd-366148.jpeg
Што е најсмешно, ѕверов со коефициентов требаше да им земе околу 300к евра, ама не израчунал да ги искомбинира на 2,3 ливчиња.
17 милиони денари треба да има, ама макс. е 5 во Моцарт :) Слободно можел да ја тргне Нец.[DOUBLEPOST=1520718555][/DOUBLEPOST]89F710D6-D1DC-4276-BE5B-38332C42208D.jpeg

Што е најсмешно, ѕверов со коефициентов требаше да им земе околу 300к евра, ама не израчунал да ги искомбинира на 2,3 ливчиња.
17 милиони денари треба да има, ама макс. е 5 во Моцарт :) Слободно можел да ја тргне Нец.[DOUBLEPOST=1520718555][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 186915
Те цитирам само да кажам дека никогаш немам изиграно 2-3 гола и нема да изиграм. Најглупата можна игра ми е 2 до 3 гола, ќе се тресам јас да не паѓаат голови, нема проблем. :D

Него, ви реков за Шаповалов дека може да го смори Пабло, еве го лагано 0-2 ќе го јаде. Шапо само на брзите подлоги, на спорите зелен е сеуште. :) Од друга страна Тием беше поклон, 1.35 со Циципас, поздрав, ваква квота сега и никад веќе. :D

п.с2 Имам идеа секој викенд 7-10 членови по 1 тип да си составуваме тикет на колото? Од 1.3 до 2.5 коеф од тип. Шо викате?

И кога ќе паднеме на една ќе му редеме мајки шајки на тој шо ја промашил. :pos:

Во петок излегува билтенот. Нека постира некој со неговиот тип и другите само ќе цитираме и ќе го додаваме својот тип. Кога ќе стигнеме до 10 утакмици пресек, и ги уплаќаме кој за колку сака, интересна идеја. Нека биде од 1.30 до 2.50 коеф максимум, јас сум за.(y)

Интересно е затоа шо на пример ти од твоја лична перспектива скоро секој викенд имаш по 1 утакмица со по 1.60 - 1.70 коеф за која си скоро сигурен дека ќе влезе, али ако ги нашараш сам 10тина ретко доаѓа цел тикет. Така повеќе предлози од различни ликови со по една сигурица мислам имаат поголеми шанси за пролаз.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom