D
Deleted member 95595
Гостин
Ako si zgrean i ako ti se niski smetkite za struja, ich k*r da ne te boli za defrostite. Toa e od sega mojata filozofijaNe vikam deka e taka programiran tuku samiot Daikin si kazuva vo servisnoto (a istiot odgovor si go dobil i koga si gi prasal tamu kaj sto ja kupi)....Ja samo go citam i prenesuvam a ako nesto pogresno sfatam i prenesam tuka se Alfa iili Omega da me popravat
Inace istoto go imam zabelezano sto i Ti, najloso se ponasa okolu nulata a posle -3C, -4C pojacuva so brzina na izduv (na Autofan ako e na primer) i gree ubavo so mnogu poretki defrosti..Ocigledno ili ima nekoja tajna sto samo oni si ja znaat ili na nasa radost ima nekoj bag sto pravi da si raboti podobro na poladno..
samo chekam da mi dojde narednata smetka, pa da vidam, iako nema da e nekoe merilo duri ne dojde FHto, ama se nadevam deka ke bidam sreken 
Iskreno da vi kazam decki, mnogu oci od familijava, i od mojata i od na soprugata strana, se vpereni vo mene zashto site bea protiv da stavam inverter klimi, pa pod lupa sum