Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Може.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Klima Gree Hansol , pise podatak " copper Tube ".Ali ima i visoku cenu.

https://www.airconditioningsalesuk....015/07/Hansol-Technical-Manual-9k-and-12k.pdf[DOUBLEPOST=1495781342][/DOUBLEPOST]

Ti si verovatno montirao ovaj model , pa mozes da potvrdis ovaj podatak ?
Ovog akademika foruma @Strelec niko pametan nece shvatiti ozbiljno bilo sta da napise, jer zbog njegove arogancije i inteligencije nikako da shvati gde mu je mesto.
Od jedne solidne klime Gree , napravi najvecu stetu i svako ko cuje za ime Gree , odmah mu je muka i seti se akademika @Strelec .[DOUBLEPOST=1495782157][/DOUBLEPOST]Ja sam vise puta to i ponovio ali njemu je nemoguce objasniti, zbog njegove arogancije.
A ti @kodus kao monter mozes da najbolje potvrdis podatak " copper tube ".
Ima visoku cenu ali i visoki kvalitet ima Gree Hansol -tuka lezi zajakot

Na svakoj klimi koja ima senzor, isti može da se isključi. Tj "default mode" je bez senzora, a senzor se uključuje preko daljinskog upravljača.

Na svakoj klimi koja ima senzor, isti može da se isključi. Tj "default mode" je bez senzora, a senzor se uključuje preko daljinskog upravljača.

Pa malku mi e nelogicno, ako se iskluci senzorot, kako klimata ke ja meri temperaturata , koga se iskluci senzorot?

Ja sam mislio na IC senzor, koji vidi da li u prostoriji ima ljudi i obara temperaturu u Grejanju ako nema nikog.

Novi model Mitsu iz serije LN.
Изменето од админ

Последно уредено од модератор:
Имаш место за банер горе десно ако сакаш да се рекламираш, плати па клати.
За слично рекламирање крлежов веќе е баниран од еден друг МК форум.
Линков што го постираш е линк до реклама и ништо повеќе, не е нити твое корисничко видео нит па ја имаш климава!!!
@admin треба да реагира (ако го има)

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Ima visoku cenu ali i visoki kvalitet ima Gree Hansol -tuka lezi zajakot

Jeste visoka cena za taj model Hansol, sto se prodaje u Makedoniji.Zato sam i pitao koji model se prodaje u Makedoniji ,dali sa Bakarne cevi ili olovne-aluminijum,gvozdje ?[DOUBLEPOST=1495996447][/DOUBLEPOST]
Имаш место за банер горе десно ако сакаш да се рекламираш, плати па клати.

Moja namera nije da nikoga reklamiram.Samo da pruzim prave informacije i da ljudi u Makedoniji imaju mogucnost da cuju nesto drugacije.Najbolje je kada imate mogucnost informacija sa vise strana.
Pa neka svako proceni i donese svoje misljenje.[DOUBLEPOST=1495996571][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1495996667][/DOUBLEPOST]
За слично рекламирање крлежов веќе е баниран од еден друг МК форум.

@admin

Imas lose informacije ili nesto si pomesao u glavi.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom