Da brat, ama vaka samo na zbor i na pishano ispagja deka e vistina zoshto spored tvojata filozofija shto ja imam zaprimeteno ovie dve i neshto nedeli kako sum clen tuka, koja i da kupil klima od nekoj od "jakive" brendovi zgreshil zoshto za tie pari shto gi platil mozel da kupi (diskutabilno) podobar model od nekoj "poslab" brand, kako shto e Gree, pa koga ke vidis, nikogas nema nitu eden kupuvac vo tvoite oci da donel ispravna odluka. Ako nekoj kupil FH od Mitsu ke se pojavis tuka i ke kazis deka toj nekoj preplatil za brendot samo deka Amberot e podobar, poubav auto fan imal, poubav izduv i ne znam shto. Jas ja kupiv WHto 43000, pak ispagja deka sum go platil brendot, deka sum mozel Hansolot da go kupam radi ne znam ti jas zoshto. Nekoj kupil Toshiba Suzumi, i toj se zaebal, go preplatil imeto samo, za istite pari Amber ke kupel so podobri karakteristiki, pa chitam tuka nekoi ja prekrstile firmata vo Teshiba, shto e krajno smeshno i glupavo. Itn itn, ushte mnogu primeri ima.
Na kraj, iako velis deka si objektiven, ne si, iako si predobro educiran za klima uredi, zatoa shto tvojata filozofija e falicna i nesprovedliva vo praksa. Sekoga stoj shto kupil FH preplatil, mozel Amber da zemi, i sekogas toj shto kupil WH se zafrknal mozel Hansol da kupi, a toj shto kupil neshto treto, i toj se zaebal zoshto mozel Lomo da kupi za pomalku pari so G-force GT8000, RAM 10 GB, 3 terabajti hard disk ili neznam ti jas koi se informacii ne ke gi izvadis za sekoja klima.