Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Arsenal korneri over 10.5
1,90

Баскониа - Химки - 1
Лас Палмас - Барса - 2

Парите од хокејот на овие, 1.82 коеф.

Eve edna ispovest od mene za vas :)

Prethodnive nekolku dena izgubiv, ili vo minus sum nad 7000 evra (samo öd kladilnica) Sakam da kazam site koj mislat deka ke napravat pari öd kladilnica zaboravete, nevozmozno e.

Ako se igra rekteativno na 5-10 evra za vikend na sitni pari kolku da pratis, da si sednes doma i uz eden joint da si pratis fudbali toa e OK. Se drugo e edna golema zabluda. Samouniśtuvanje. Jas svojot zivot go zaebav. Tolku.

Колку е тоа претходните неколку дена? Ако си играл секој ден во последните 10 дена на големи бетови нормално е дека нема да си во плус. На мене ми се дешава и 10 дена да не уплатам сериозна сума ако не ми фаќа око ништо. На пример денес сум во минус цело едно евро.

Prethodnive nekolku dena izgubiv, ili vo minus sum nad 7000 evra (samo öd kladilnica) Sakam da kazam site koj mislat deka ke napravat pari öd kladilnica zaboravete, nevozmozno e.

Ako se igra rekteativno na 5-10 evra za vikend na sitni pari kolku da pratis, da si sednes doma i uz eden joint da si pratis fudbali toa e OK. Se drugo e edna golema zabluda. Samouniśtuvanje. Jas svojot zivot go zaebav. Tolku.
Си му ебал мајката брате.. Незнам како стоиш финансиски ама како и да е уствари 7000 се :/ биди јак земи работај и заборави на комар...

Пошто знам дека од минатиот четврток до сега едвај чекавте пак да излезе пикадо следно коло да ви кажам дали 1.25 квота влезе и оваа недела.......

Не влезе.

Одложени се мечевите поради снег.

Пикадо. Одложено. Поради снег.

Прејако бе :D

It's a slippery slope, my friend.

Aко немаш дисциплина, ептен можеш да сјебеш работа. Ја имав проблем со онлајн обложување, зашто, секогаш ти е при рака, во секое време, и играш и што треба, и што не треба. Алтернативни корни играв Австралиска лига едно време, маме им ебав на Мелбурн Сити. Па после ке уплатиш некоја рандом глупа утакмица, и сите ке ги вратиш.

Пари можеш да направиш само на алтернативни кладења, жолти картони, корни и голови. Конечен резултат ти е најлошо нешто за типување, за фудбал зборам. Да си жив и здрав, 7.000Е се прават брзо, гледај здравјето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom