Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те молам објасни што е овде "бомбастично".Добивката за 2017 е 40 % помала од таа за 2016.Auu OKTA izveshtaj! Atomska bomba
Dolgot kompletno eliminitan, cash extra 700 M, vkupno cash flow 25 M jura
Ovde ke bide cirkus
Paricniot tek. Tkn cash flow. ProveriТе молам објасни што е овде "бомбастично".Добивката за 2017 е 40 % помала од таа за 2016.
Аман овие зарем ништо не им треба за реинвестирање?93,6 denari dividenda ttk...
Аман овие зарем ништо не им треба за реинвестирање?
Од што мислат да ја раснат добивката? Или не мислат да ја раснат?
Не знам дали е за радување, искрено
Оууууууу @maksimmus друже па ти си бил еден од јеховините сведоци на Топлификација на форумов.
Какви приказни си пишувал за цени од 6.000, па цена од 10.000 за TPLF, па дивиденда од 400 денари... Ауууууууу
Дај напиши уште некоја приказна што ја кажува Хаџи Мишев за гео-политиките во светот, па за син му на Бајден...
Во право е @bosko007. Ако некој сака да заработи нешто на берза, треба обратно да тргува од твоите совети![]()
Ти човече постоиш само да се инаетиш . . .
Држи се ти до политиката, Грујо, Фамилијата, Нато и ЕУ прескокниме малку . . . . .
Цели 7 месеци го читам форумов и ништо паметно што ќе ми користи не сум прочитал од тебе . . .
Зар мислиш дека би те послушал како да го моделирам портфолиото . . .
Јас би играл секогаш спротивно од твоите препораки и верувај ќе направам пари.
п.с.
Извини што СТБ не скокна над 1ххх,00 , но јас не сум ти крив . . . . Пазарот одлучува . . .
А за СТБ верувај дека сум доктор . . . Најубави пари направив на СТБ . . .
Гарант ти тогаш Топлификација, Макпетрол и КМБ преферираше . . .
Ако не ја почитуваш Охридска ти и не знаеш што е банкарство . . .[DOUBLEPOST=1519776432][/DOUBLEPOST]Не ми се верува колку познавам психологија . . . .
Додека јас 2013 година купував СТБ тој купува и препорачува Топлификација, Комерцијална и Макпетрол . . . Кој експерт . . .
Денес ја продавам СТБ, а тој купува . . .
Денес ја плука КМБ која 2013 ја воздига во облаци . . .
Затоа си лут ти, па сите додека правеле пари ти си губел на ТПЛФ, КМБ, МПТ . . .
БравоШампион . . . Цар . . .
Сега знам дека од КМБ и ОХБ ќе се пензионирам!!!
Погледни на мојновац што сум купувал во 2013 па да видиш како се прават пари . . .
Pi[uva[ za Toplifikacija
Оууууууу @maksimmus друже па ти си бил еден од јеховините сведоци на Топлификација на форумов.
Какви приказни си пишувал за цени од 6.000, па цена од 10.000 за TPLF, па дивиденда од 400 денари... Ауууууууу
Дај напиши уште некоја приказна што ја кажува Хаџи Мишев за гео-политиките во светот, па за син му на Бајден...
Во право е @bosko007. Ако некој сака да заработи нешто на берза, треба обратно да тргува од твоите совети![]()
1. Никој не ве тера да купувате ОХБ и на секое нагласувам секој нека размислува со своја глава.Наместо да ни одговориш зошто ги тераш сите да влезат во Охридска, а ти не си во неа со сите пари ти ми викаш немам одговор и ми пишуваш да се држам до Грујо , па и си се мачел цела вечер да бараш стари постови кај сум имал се акции само ништо да не одговориш , што не ме праша ке ти кажев наместо да се мачиш да бараш оти нема што друго да напишеш за одговор. И запамти не се доаѓа на форум само да украдеш информација како што си пишал горе туку и да споделиш нешто, право партиско користољубие друг да го рани со информации и парички.
И тогаш се инаетеше и тврдеше дека СТБ ќе оди над 40м.ЕУР . . . .Ако СТБ направи 41 мил. ЕУР или ТНБ 33 мил. ЕУР кинам диплома по берза.
ОХБ е над 5 милиони ЕУР, а КМБ над 10 мил. ЕУР . . . .
Незнам што читаш и за кои приходи од камати зборуваш. За ОХБ сум образложил се . . .Каков очаен резултат на Охридска. Толку многу се збореше дека имаат кредитна експанзија а всушност приходите од камата одат надолу а исправката нагоре.
Очекувам дека ќе се спушти цената па ќе го прифатам предлогот на членот и ќе купам акции.
oHRIdska neazurirale broj akcii vsusnost dobivka 679 Toa se 32% pad od lanski 992