Samsung Galaxy S8/S8 Plus

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Како што мислев, го имаш првиот Орео апдејт, другиот треба да го добиеш за некоја недела.

Како се гледа кој е? Не е ли тоа верзијата на Андроид? И кај мене и кај тебе е 8.0.0 или нешто друго гледаш?

Build number гледај на претходната страна. Кај мене е друг.

Кај тебе е CRAP, кај мене CRB7.

Нема голема разлика помеѓу овие 2 работи, bug fixes, и некои мали промени.

Па провајдер е Вип, регион не знам дали се рачуна Скопје или за каде е наменет телефонот :)

Кај мене е VD2 и абер си нема од орео. Еве сеа глеам последениот апдејт бил на 20 ноември.
Шо е шо е германцки бил. Жими таквото.

Јас од вчера имам проблем со фингерпринт сензорот.
Го рестартирав, исклучив - уклучив итн. Откако го избришав кешот на сите апликации проработе.
До сабајлево.

Сабајлево пак истото.

Имал некој сличен проблем?

Еве го еророт.
59b6c16f71ef70b9b97d47ea11fcfb89.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Еве го еророт.
59b6c16f71ef70b9b97d47ea11fcfb89.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Пробај да го ичистиш убаво сензорот, со игла измеѓу рабовите ептеееен полека со задната страна - стави некоја тенка хартија врз неа за да не изгребеш, или едноставно само ичисти го убаво сензорот со влажно крпче.

Пробај да го ичистиш убаво сензорот, со игла измеѓу рабовите ептеееен полека со задната страна - стави некоја тенка хартија врз неа за да не изгребеш, или едноставно само ичисти го убаво сензорот со влажно крпче.
Те послушав, само морав да го рестартирам и му текна. Се надевам е ова решението :)

Те послушав, само морав да го рестартирам и му текна. Се надевам е ова решението :)

Ако не е тоа, тргни го отисокот, и стави нов/и (не еднаш, на 2 пати истиот стави го)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom