Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кедира играл месец дена повреден наводно.

Па ако бил повреден, Алегри што не го ставил Маркизио или Бентакур на негово место, да и го ставам ја на ќерка му...
Понекад стварно е дебил тренеров.

Ја мислим дека повредата на Бернадески не е сериозна, ама намерно решил да не игра до крај на сезона, пошто прочитал на Кајгана дека го пишувате Берна :icon_lol:

Ви ебем педерскире демунитиви, ко оние мртвине од Интер со Камби и Ханда :icon_mrgr:

Блез Матуиди се врати на тренинзите во Виново по повредата поради која ги пропушти последните три натпревари. Нов на листата на повредени е Матиа Де Шиљо кој го пропушта неделниот натпревар против Аталанта.

:unsure::pos:

Ја мислим дека повредата на Бернадески не е сериозна, ама намерно решил да не игра до крај на сезона, пошто прочитал на Кајгана дека го пишувате Берна :icon_lol:

Ви ебем педерскире демунитиви, ко оние мртвине од Интер со Камби и Ханда :icon_mrgr:
Ова ништо не е. Коа ќе прочитам Фели во фан клуб, ладна пот од туѓ срам ме облева.

Заедно во кариера имаат можеби 4-5 центаршутеви погодено. Исти тип на играч се. На јуве му треба десен бек како Дани Алвес, а не два исти тип на бекови.

Е ај оди најди некој Дани Алвес, ама гледај да биде и троа поефтин :). Нема некој бек од таков карактер моментално на пазарот, затоа ќе се задоволиме со Дармијановци.

Башка убеден сум дека овие мртви играчи ги бара Алегри, не Марота.

Е ај оди најди некој Дани Алвес, ама гледај да биде и троа поефтин :). Нема некој бек од таков карактер моментално на пазарот, затоа ќе се задоволиме со Дармијановци.

Со кој ум Алегри би го побарал Дармиан не ми е јасно...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добро нема точно Д.Алвеш се најде ама има гарант некој офанзивен бек што може се земе што ќе е подобро опција од Дармијан. Марушич на Лацио воопшто не е лош.

Алегри си го побара Де Шиљо и детето кини кај нас, за Дармиан чисто сумњам сигурен сум дека е желба на Марота, беше и во времето на Конте мислам така да не вервам дека е од Алегри. Алегри го сака Бонавентура на лето исто.

Шо му фали на Дармиан бе место Лихштајнер таман ке дојдеше и зимава.И Спинацола место Асамоа доаѓа.Калдара место Барза и Ховедес.Нападот е топ со Пјаца плус и ке видиме што се планира за средината таму би требале да се промените летово.
Само да не продадеме некој од клучниве играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom