Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

nosenjeto na Sancez (ne deka e losh igrach) samo mu gi zagrozi mestata na Rasford i na Marsijal, dzabe ovde si pravevte bajram na umot. :)

а шо требаше да го остават на Сити
кога излегоа првите шпекулации дека ке иде кај Пеп се бртеа муабетоте шо ете барем да сме пробале да го земеме, неспособни било итн итн
сеа Санчез не им чини а уствари цело време е активен

Sent from my iPhone using Tapatalk

а шо требаше да го остават на Сити
кога излегоа првите шпекулации дека ке иде кај Пеп се бртеа муабетоте шо ете барем да сме пробале да го земеме, неспособни било итн итн
сеа Санчез не им чини а уствари цело време е активен

Druze ne znam so da ti odgovoram na ova... batali ce se skarame. :(

какви теории изначитав на последниве страни
пример има уште некои што очекуваат Мурињо убав фудбал да “игра”
цело време истите муабети се вртат тука еве пример кога беше Мојс и игравме ЛШ против Олимпијакос, па се плачеше тука као отпаднавме, готовоо друг коа ке ни се падне ке не наполнат, и?
се падна Баерн и за малку ке ги поминевме и нив

цело време истите муабети се вртат тука еве пример кога беше Мојс и игравме ЛШ против Олимпијакос, па се плачеше тука као отпаднавме, готовоо друг коа ке ни се падне ке не наполнат, и?

А зошто да не игра? Му фалат играчи или муда?

А зошто да не игра? Му фалат играчи или муда?

таков му е стилот и крај, јас се помирив со ова уште кога го потпишаа
пример некои се палат кога играме со послаби противници дека ке ги напуниме, демолираме
али не, против која и да е екипа он не форсира или понижува со полнење на мрежи, ја умртвува играта и крај

Druze ne znam so da ti odgovoram na ova... batali ce se skarame. :(

друже дискутирај зашо да се караш?
факт е дека Марсијал и Раш кога се стартери не играат ништо, не постојат на терен

За Рашворд да кажеш дека ништо не изигра во ред, малку себичност, малку младост,и не го обвинувам...
Ама за Марсијал да кажеш дека ништо не изиграл тоа е многу голема дезинформација со оглед на тоа што сите го пратиме Јунајтед, првин не знам што ти очекуваш од него? Со константно докажување од страна на менаџерот дека нема доверба во тебе, кога најмногу ти оди да те вади од игра, кога има 10 послаби од тебе баш тебе да те вади од игра, стави се на негово место па ќе кажеш доста е и толку што покажува..
Некои играчи едноставно не добиваат доволно минутажа а заслужуваат, некои заслужуваат да добијат атитуд од Мурињо и да бидат седнати ама играат, ја не сакам утре Марсијал да биде продаден за тоа што на Мурињо не му се свиѓал а да испадне нов Де Бруин, или Салах или не дај боже Анри и подобар од нив, а типот му мава хејт тоа сигурно и секој натпревар гол да дава пак нема да го бива и по три асистенции да прави пак нема да го бива за Мурињо

Марсијал е одличен како стартер не знам зошто таков впечаток. Значи мене ме нервира единствено што има и дефанзивни задачи кои само не го оставаат да си ја игра неговата игра. Кога се запнувате немал ефекти кога стартува едноставно се чудам. Еве пред да дојде Алексис утакмицата со Барнли ја реши, со Стоук имаше гол и асистенција, со Евертон гол ама пак Марсијал мне ни чини. Играчите едноставно се извадени од позиции и не можат да ја покажат својата игра заради тактичките замисли на копукон кој не може да се прилагоди на модерниот фудбал.

Епа баш тоа е проблемот.
Квалитет има(в)ме а игра немаме затоа така испадна со Баерн спрема Олимпијакос. Истото се дешава и сега а можда и полошо.
Имам претходно кажано Марсијал и Рашфорд под палка на Пеп ќе бидат 3 пати подобри од Сане и Стерлинг.

сељациве од навивачи лузерпулски му свират на Евра :pos:

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Пулци не стигнаа и тоа поише од заслужено. Утре со Челзи не сум оптимист што значи дека второто место па и третото е загрозено. ЛШ на стаклени нозе сме. Се иде накај уште една крајно неуспешна сезона.

Последно уредено од модератор:
Пулци не стигнаа и тоа поише од заслужено. Утре со Челзи не сум оптимист што значи дека второто место па и третото е загрозено. ЛШ на стаклени нози сме. Се иде накај уште една крајно неуспешна сезона.

Ако Мурињо не ја помие Севиља, и ако не фати ЛШ преку ПЛ, веднаш нека си ги спакува куферите. Не е тоа неуспешна сезона, тоа е тотален колапс.

Играњето курташак со Њукасл и Хадерсфилд си доаѓа до израз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom