Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na tehnicki mi kazaa deka e se koska ama ima nesto so ne e ok
Imam opel signum1.9cdti.pri vozenje 120 140 osekjam kako kolata malku da mi nishka levo desno. Kako da pliva samo shasijata a kolata si odi pravo. I na dupki e mnogu kruta. Kako kamen. Od sto moze da e taka
Ne bre ne mrda. Samo osekjam i malku volanot mi vlece na levo ako go pustam slobodno[DOUBLEPOST=1519075794][/DOUBLEPOST]Mislam koga vozam[DOUBLEPOST=1519075923][/DOUBLEPOST]Ja zemav pred 6medeci. 150ks1.9cdti. Odi kako oluja . Ne trosi ulje.motorot e staklo. Od zena e zemena. Samo toa me nervira malce
Mozno e .ke ja nosam na nekoj podobar mehanicar. Neka gi vidi ubavo.i ke mu ja dadam da ja izvozi. Taka e najubavo. Ovie na tehnicki velat koska e ama izgleda tolku razbiraat.
Fala ti za mislenje
Друже мој совет ти е да земеш бензинец и да го возиш на плин. Земи некоја што градска би трошела од 8-9л градска и немаш гајле во зависност колку ја возиш просек согурно не даваш над 1500денари ти гарантирам.Јас за месец и една недела возам 400км( в град) со фиат пунто 1(1.1 55k) за 850-900денари.Мислења и искуства со Сеат Ибица 1.9 СДИ и 1.9 ТДИ, 2005 одржување ова она
Ке земам Ибица само незнам каква
Не се сложувам до тебе во делот со кола од 80тите и без абс да е катастрофа..а иначе да е бенз со плин и без турбина да...е тоа кај нас се гледа да се купи кола со што помалку делови за помалку шанси да има нешто да се расипе
најдобро купите некоја од 80тите ни турбо ни абс ни компјутери ни разни глупости
а уште подобро купите бензинец на плин уште помалку делови за сервис
земи 1.9сди и вози си ја само низ град оти на автопат со такво автомобилче ни камион нема да може да престигнеш
Види да не треба центрирање. Мојата не ја имав центрирно и така ми влечеше налево кога возев на автопат.Ne bre ne mrda. Samo osekjam i malku volanot mi vlece na levo ako go pustam slobodno[DOUBLEPOST=1519075794][/DOUBLEPOST]Mislam koga vozam[DOUBLEPOST=1519075923][/DOUBLEPOST]Ja zemav pred 6medeci. 150ks1.9cdti. Odi kako oluja . Ne trosi ulje.motorot e staklo. Od zena e zemena. Samo toa me nervira malce
Се менува дисплејот ... не ми текнува точна цена ама околу 5000 мислам бешеКај пежо 407 2.0 од 2005 г. дисплејот заебава и се затемнува нешто како на сликава:
Сакам да прашам дали може ова да се поправи или мора да се менува? И дали би можело да се стави нпр. ова:![]()
Ваква е моменталната ситуација. На интернет најдов некои имаат ставано и таблети во тој сектор (над радиото).![]()
Имал некој искуство со ова?![]()
левиот прекидач за прозор не работи, треба да го лупнам малце за да можам отворам/затворам прозор...
цитроен ц4,
незнам дали е до прекидачот само да нарачам од алиекпрес? или мора на мајстор?