Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе филозофираме со ваки постови, еве дефанзива нека сме слаби, што е со нападот? 3 паса не можат да додадат, играта личи на селски тим од 6та лига. Не оди вакаСо Санчез кој не знае што е дефанзива и Јанг кој без поддршка е како мува без глава не мелат по наша лева страна. Од друга страна Мата е очаен во дефанзивни задачи и го остава Валенсија на цедило. Дај му слобода на Санчез зад Лукаку ако сакаме да видиме нешто од него, вака никаков придонес не гледам. Марсијал или Рашфорд досега ќе го помочаа Навас.
И РВП да беше на шансата на Лукаку сега ќе си имавме друг тек. Шпиц сонува за онаква топка на 10тина метри од гол, тој како бек изигра.
толку му е капациетот не е он кривИ заборавив...
Смолинг бе брат...која мува ја бркаше на последната шанса од Севиља?
Имаш еден човек да чуваш цел меч (Муриел) и го оставаш да ти се шета како сака.
Јас на глас си кажав за РВП, изгледа веќе почнуваме да сонуваме за нормални напаѓачи.истото го помислив... да беше РВП сеа на местото од Лукаку ко ќе му ја запалеше ахахахах
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Мурињо ја чува тактиката за тие екипи немај гајлеКако знаат нека испаднат од овие, инаку кој ќе ни ги бери гревовите ако ни падни после некоја од топ екипиве...

Да му се намочам јас на тактиката. Го претвори Јунајтед во тим што наликува на Стоук, ВБА и остали кои со дефанзива цела сезона цел им е опстанок во лигата.Мурињо ја чува тактиката за тие екипи немај гајле![]()
а па Мата и Алексис лом праат па Лукаку е проблемот...Факинг Кореа се шета како сака во шеснаесетник.
Дегенов, кога веќе решил да не игра фудбал туку на индивидуални потези, наместо да игра со Рашфорд или Марсијал во фор кои можат да направат нешто, го чува тезгерено од 150 кила што нема никаков придонес.