Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И заборавив...

Смолинг бе брат...која мува ја бркаше на последната шанса од Севиља?

Имаш еден човек да чуваш цел меч (Муриел) и го оставаш да ти се шета како сака.

нека го донесат Маурисио Сари и помошник Рој Кин да им ги среди главите малку и да има игра овие играчи можат многу ама со мурињо не

Со Санчез кој не знае што е дефанзива и Јанг кој без поддршка е како мува без глава не мелат по наша лева страна. Од друга страна Мата е очаен во дефанзивни задачи и го остава Валенсија на цедило. Дај му слобода на Санчез зад Лукаку ако сакаме да видиме нешто од него, вака никаков придонес не гледам. Марсијал или Рашфорд досега ќе го помочаа Навас.

И РВП да беше на шансата на Лукаку сега ќе си имавме друг тек. Шпиц сонува за онаква топка на 10тина метри од гол, тој како бек изигра.
Џабе филозофираме со ваки постови, еве дефанзива нека сме слаби, што е со нападот? 3 паса не можат да додадат, играта личи на селски тим од 6та лига. Не оди вака

И заборавив...

Смолинг бе брат...која мува ја бркаше на последната шанса од Севиља?

Имаш еден човек да чуваш цел меч (Муриел) и го оставаш да ти се шета како сака.
толку му е капациетот не е он крив

Како знаат нека испаднат од овие, инаку кој ќе ни ги бери гревовите ако ни падни после некоја од топ екипиве...

истото го помислив... да беше РВП сеа на местото од Лукаку ко ќе му ја запалеше ахахахах

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Јас на глас си кажав за РВП, изгледа веќе почнуваме да сонуваме за нормални напаѓачи.

Лукаку толкаво копито еден воздушен дуел не им зема. А тактиката се базира на тоа. Кејн со послаби физички предиспозиции е далеку појак во овој сегмент. Како капак и волејот. Не се освојува ЛШ со ваков некорисен шпиц.

За Жозе речи су сувишне.

Како знаат нека испаднат од овие, инаку кој ќе ни ги бери гревовите ако ни падни после некоја од топ екипиве...
Мурињо ја чува тактиката за тие екипи немај гајле :P

Којзнае колку се боси и овие чим не не напунија до сеа. Освен интервенциите на Де Геа ништо фудбалски не се деси до сеа.

Мурињо ја чува тактиката за тие екипи немај гајле :P
Да му се намочам јас на тактиката. Го претвори Јунајтед во тим што наликува на Стоук, ВБА и остали кои со дефанзива цела сезона цел им е опстанок во лигата.

Чекајте малце другари, Лукаку изведуваше слободен? Бетер од ЕП кога Кејн изведуваш корник

Факинг Кореа се шета како сака во шеснаесетник.

Дегенов, кога веќе решил да не игра фудбал туку на индивидуални потези, наместо да игра со Рашфорд или Марсијал во фор кои можат да направат нешто, го чува тезгерено од 150 кила што нема никаков придонес.

Факинг Кореа се шета како сака во шеснаесетник.

Дегенов, кога веќе решил да не игра фудбал туку на индивидуални потези, наместо да игра со Рашфорд или Марсијал во фор кои можат да направат нешто, го чува тезгерено од 150 кила што нема никаков придонес.
а па Мата и Алексис лом праат па Лукаку е проблемот...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom