Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Потрагична средина не сме имале никад. Интелигенција 0, воља 0, перспектива 0. Мртва трка која линија ни е поумрена.

Каков кретен знае да биде овој Линделоф.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

На ДеГеа треба споменик колку Олд Трафорд..Мурињо треба да се беси.

Со Санчез кој не знае што е дефанзива и Јанг кој без поддршка е како мува без глава не мелат по наша лева страна. Од друга страна Мата е очаен во дефанзивни задачи и го остава Валенсија на цедило. Дај му слобода на Санчез зад Лукаку ако сакаме да видиме нешто од него, вака никаков придонес не гледам. Марсијал или Рашфорд досега ќе го помочаа Навас.

И РВП да беше на шансата на Лукаку сега ќе си имавме друг тек. Шпиц сонува за онаква топка на 10тина метри од гол, тој како бек изигра.

se iznapotrosija pari za cirkuzanti kako Lindelof, se kupi skapo zasiluvanje kako Sancez, sekoja cest za covekot ama mu zema mesto na Marsijal ili Rasford.

I zosto rizikuva so dete kako Tominaj koga moze sredinata da mu se sostoi od Matic Erera i Pogba?

Odbranata ne mi se zboruva kakvi cirkuzi se, se nadevam nema da ni dadat gol, pa da se macime na Old Traford.

Каков НФЛ тим сме ние, рогни ја напред чекај Лукаку или Санчез да добие фаул, освојуваме јадри. Мата ни самиот не знае за што е на терен. Мектоминеј и Матич нема на кого да подадат напред. Погба не се виде.

Со Санчез кој не знае што е дефанзива и Јанг кој без поддршка е како мува без глава не мелат по наша лева страна. Од друга страна Мата е очаен во дефанзивни задачи и го остава Валенсија на цедило. Дај му слобода на Санчез зад Лукаку ако сакаме да видиме нешто од него, вака никаков придонес не гледам. Марсијал или Рашфорд досега ќе го помочаа Навас.

И РВП да беше на шансата на Лукаку сега ќе си имавме друг тек. Шпиц сонува за онаква топка на 10тина метри од гол, тој како бек изигра.
истото го помислив... да беше РВП сеа на местото од Лукаку ко ќе му ја запалеше ахахахах

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom