Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам за утрешниот натпревар, не е провокација, само како инфо, што значи билет може да се купи со ЛК? Кого му е забрането да влегува на стадион во неутрална трибина.... Дали ако имам адреса на живеење во Скопје, Гост, Куманов а не сум МК, можам да купам билет или не, или ако сум МК со адреса на живеење во Тетово дали исто така ќе ми биде забранет влез во неутрална трибина. Прашањето дали забраната е за навивачите на Шкендија или овој натпреварар е забранет за припадници на одредена етничка заедница.....
На одредена етничка заедница

Баталете ги Демировци, Муслиовци и останати такви шконтари... На лето ќе има јаки играчи, паника ќе ја фати Искра.
Веќе се преговара со одредени потенцијални засилувања од регионот, летово ќе има ремонт во тимот.

Газпром го спомнав? [emoji848]
Не, ама и тој е во игра... сеуште. [emoji6]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
a si primetil li deka ovakvi bombasticni najavi najcesto gi ima od koga ke zavrsi transfer periodot? i si se prasal li nekogas zosto toa e taka?^^

Мислите ќе има некои промени во стартниот состав утре?
Очекувам Максимов да стартува како шпиц на сметка на Блажевски или Попзлатанов, а се надевам и Битанг ќе стартува место Вања. Исто би било добро и Попов или Тодороски да стартува место Глишиќ ама прашање колку ќе дојде до тоа.

Мислите ќе има некои промени во стартниот состав утре?
Очекувам Максимов да стартува како шпиц на сметка на Блажевски или Попзлатанов, а се надевам и Битанг ќе стартува место Вања. Исто би било добро и Попов или Тодороски да стартува место Глишиќ ама прашање колку ќе дојде до тоа.
popzlatanov ako go sedne na klupa mora drug U21 igrac da se stavi vo startniot sostav, prasanje dali seta bi eksperimentiral osven ako mu tekne glisic da go preseli na klupata.

popzlatanov ako go sedne na klupa mora drug U21 igrac da se stavi vo startniot sostav, prasanje dali seta bi eksperimentiral osven ako mu tekne glisic da go preseli na klupata.
Ама чекај ја мислев тоа правило важи само за во лигата, не и за во купот!?!
Ако и тука исто важи правилото за У21 играч тогаш да, Јован сигурно ќе стартува

Нема да стартува со Максимов барем така мислам, ради тоа што Барсегјан е поподвижен и повеќе ќе покрива и назад. У средина стандар ќе се Глигоров и Вања, ради тоа што ќе почне највероватно попретпазливо а во второ ако не дадеме гол ќе влезе и Битанг.. мое некое мислење е дека против Шкендија треба да се игра на посед, со брзи играчи, ради тоа што Шкендија е многу опасна кога ја имаат топката во посед, ситни прекршоци, и добро покривање на Ибраими и Хасани, а со тоа и висок пресинг да не можаат да дишат на нивната половина, а тоа ќе го направиме со Битанг, Фелипе и Глигоров у средина, мора поволен резултат дома.
Мене сеуште не ми е јасно зошто играат сеуште Вања и Глишиќ..како такви играчи добиваат шанса у тим како Вардар.

Мене сеуште не ми е јасно зошто играат сеуште Вања и Глишиќ..како такви играчи добиваат шанса у тим како Вардар.
cede e nesto nalik staro trenersko skolo, izgleda saka na LB igrac na koj levata noga mu e podobra bidejki toa ima i efekt vrs nacinot na koj se otvara igrata. ne deka se soglasuvam so toa, ama nemam drugo objasnuvanje bidejki od site stranicni bekovi na vardar glisic mi e najslab, pa moze da e samo do toa sto e levak, se drugo mi nema logika (aj i osven cede da e peder i zaljuben vo glisic).

cede e nesto nalik staro trenersko skolo, izgleda saka na LB igrac na koj levata noga mu e podobra bidejki toa ima i efekt vrs nacinot na koj se otvara igrata. ne deka se soglasuvam so toa, ama nemam drugo objasnuvanje bidejki od site stranicni bekovi na vardar glisic mi e najslab, pa moze da e samo do toa sto e levak, se drugo mi nema logika (aj i osven cede da e peder i zaljuben vo glisic).
Тоа за лева нога не може баш да биде причината зошто го игра баш Глишиќ на таа позиција кога ете и Попов е левоног. Така да ни преостанува втората теорија, едино таа не можеме да ја демантираме хахаха

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Повеќе од сигурен сум дека Чеде ќе почне со истиот состав како во Тетово. Се познава дека e олд скул тренер и не праи некои големи промени..
Според мене треба средина Попзлатанов Фелипе Глигоров и Битанг, напад со Берсегјан и Максимов и искини ги уште у првата текна 2/3-0 ...
И нормално Попов место Глишиќ... само да стои пијаницата ќе биде подобар од него, да не мрда у друга половина.

Излезе стартниот состав. Истите стартери како претходните 2 натпревара со единствена измена Битанг на местото на Коњарски, фала к..цу

ПС: Малце ми е чудно што Цветаноски ни на клупа не го зима. Боље он да седи на клупа него Стојков.

Добри се и овие од гол.мк :D Кога ги објавуваја составите долу тренер кај Вардар: Чедевски Јане :pos::pos::pos:

Битанг доста борбен и ќе направи некои добри потези ама прави и грешки, али интересно игра уствари поеќе како офанзивен везен него ДМ, односно место 4-2-3-1 играат поеќе како 4-1-4-1 со Глигоров како единствен ДМ а Фелипе и Битанг како офанзивни везни.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom