Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ах Демири,Демири,не требаше да го бркаат.Да му беше дадено време само .... Избран во тим на колото во Украина.:(

http://sportmedia.mk/fudbal/interna...koloto-super-start-za-demiri-vo-mariupol-foto
Се ми се чини дека психички беше проблемот кај дечково. Во одбрана цело време се бегаше и се повлекуваше накај 16, а во напад 95% од случаевите додаваше до првиот играч. Тоа е тоа. Сериозни екипи имаат психијатар што ги решава овие проблеми, ние имаме експертизи без два грама школо за спортски менаџмент и сл.

Се ми се чини дека психички беше проблемот кај дечково. Во одбрана цело време се бегаше и се повлекуваше накај 16, а во напад 95% од случаевите додаваше до првиот играч. Тоа е тоа. Сериозни екипи имаат психијатар што ги решава овие проблеми, ние имаме експертизи без два грама школо за спортски менаџмент и сл.
Или беше Хамба 2 :sneaky:

Турете му кур на копилето, доста ни е од нив, Асани,Муслиу,Демири, ако ги изигра и Исени, да се пукаат меѓу себе

И сагата за Вардар дека се дегени продолжува .... Уше еден млад иде надвор .... Добро бе, има ли тренери кои праат нешо? Наместо прва постава,одат у серија надвор....

http://sport.com.mk/default.asp?ItemID=16B39A8756E6554DA0004EC877867B99
Немаме право на тренинг конпензација за дечково? Не го знам кој е ама ако е стварно од наша школа, ваљда ни следува нешто за прв интернационален трансфер.[DOUBLEPOST=1519084770][/DOUBLEPOST]
Или беше Хамба 2 :sneaky:

Турете му кур на копилето, доста ни е од нив, Асани,Муслиу,Демири, ако ги изигра и Исени, да се пукаат меѓу себе
Види мене не ме и тересира тоа нас нив туку Вардар да напредува ко клуб. Ако се покаже Демири во Украина ќе биде уште еден од низата пропуштени играчи. Сепак мислам дека Муслиу ни е најголема утка последниов период. Имаше потенцијал да дојде до некоја сум од пола милион евра на лето.

Баталете ги Демировци, Муслиовци и останати такви шконтари... На лето ќе има јаки играчи, паника ќе ја фати Искра.
Веќе се преговара со одредени потенцијални засилувања од регионот, летово ќе има ремонт во тимот.

Газпром го спомнав? [emoji848]
Не, ама и тој е во игра... сеуште. [emoji6]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Баталете ги Демировци, Муслиовци и останати такви шконтари... На лето ќе има јаки играчи, паника ќе ја фати Искра.
Веќе се преговара со одредени потенцијални засилувања од регионот, летово ќе има ремонт во тимот.

Ajdeee ajdee, ima kolach da se pravi bree hejj :D Gazprom ako vlezi e golema rabota, neznam koj sponzori drugi se vo prasajne (spomna nekoj pogore turski kapital) ama ocigledno e deka ima vistina vo toa sho go govoreshe Samsonenko vo vesnikot, ko sho kazhav, doprva ne chekaat ushte podobri vreminja. Hajdete malce pozitivo (y)(y)

Се' убаво, ама од кај ти се информациите? Ова многу потсеќа на едни стари прикаски пред неколку години кога замина Трифун кога кружеа секакви рекла-казала муабети. Затоа биди фер и искажи се докрај.

Се' убаво, ама од кај ти се информациите? Ова многу потсеќа на едни стари прикаски пред неколку години кога замина Трифун кога кружеа секакви рекла-казала муабети. Затоа биди фер и искажи се докрај.
Муабетот е од декември 2013, кога град Скопје го продаваше клубот. Тогаш беше актуелен Јужен тек (Газпром), но знаеме што се случи и се сѐ стопираше.

Повторно се актуелизира ова со Турски тек. Знам дека не е за верување, но дојдов до такво инфо.
Ако мене ме лажат, лажам и јас... Извинете однапред [emoji18] сметав дека треба да го споделам како инфо. Може некој од форумот ќе се надоврзе на оваа тема.

Ќе покаже времето.

Да прашам за утрешниот натпревар, не е провокација, само како инфо, што значи билет може да се купи со ЛК? Кого му е забрането да влегува на стадион во неутрална трибина.... Дали ако имам адреса на живеење во Скопје, Гост, Куманов а не сум МК, можам да купам билет или не, или ако сум МК со адреса на живеење во Тетово дали исто така ќе ми биде забранет влез во неутрална трибина. Прашањето дали забраната е за навивачите на Шкендија или овој натпреварар е забранет за припадници на одредена етничка заедница.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom